24 / 04 / 2024

Ceneviz Gayrimenkul galata

Ceneviz Gayrimenkul galata

İstanbul'un Galata bölgesi düşen emlak fiyatları ile gayrimenkul yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. 

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Körüm ve Osman Erhan Galata ortaklığında kuruldu.

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Menekşe tarafından kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

700 yıllık Ceneviz surları restore edilmeyi bekliyor!

Galata'da geçen yıl aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen toprak kayması ile altı boşalan 700 yıllık tarihi Ceneviz surları aradan geçen bir yıla rağmen onarılmadı.

Galata, gayrimenkul yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor!

İstanbul'un Galata bölgesi düşen emlak fiyatları ile gayrimenkul yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. 

Galata’da gayrimenkul yatırımı cazip hale geldi!

İstanbul’un tarihi dokuya sahip Galata bölgesinde gayrimenkul fiyatları gayrimenkul yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. Bölgede metrekare fiyatları 3 sene öncesine göre 10 bin dolardan 5 bin dolara gerilemiş durumda.

Ata GYO, gayrimenkul değerleme firmasını seçti!

Ata GYO, portföyünde yer alan gayrimenkuller için "Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş." ile "Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş."nden hizmet alınmasına karar verdi.

Galata ve Kuledibi'nde gayrimenkuller yüzde 45 değerlendi!

Galata ve Kuledibi bölgelerinde gayrimenkul piyasası benzerlik gösteriyor. Galata ve Kuledibi bölgesindeki gayrimenkullerin, bir yıl öncesi ile kıyaslandığında yüzde 35-45 civarında prim yaptığı ifade ediliyor.

Ceneviz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ceneviz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Melih Aldatmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Semih Aldatmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 22 Eylül'de Şişhane, Şahkulu Mahallesi'nde kuruldu.

2007 yılında metro hattı için Ceneviz Surları taşınacak!

2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı - Taksim Metrosu'nu Haliç'ten geçirebilmek için Galata bölgesindeki 700 yıllık Ceneviz Surları'nın bir kısmını keserek başka bir yere taşıyacakmış.

Y Kuşağı gayrimenkul seçerken nelere dikkat ediyor?

Y Kuşağı hayatın merkezinde olmak istiyor Feneryolu, Beşiktaş, Arnavutköy, Cihangir, Galata ve Balat Y kuşağının yeni gözdesi. Peki Y Kuşağı gayrimenkul seçerken nelere dikkat ediyor? .

Ceneviz Gayrimenkul galata Haberi

Ceneviz Gayrimenkul galata

Para Dergisi’nde yer alan habere göre; İstanbul'un tarihi dokuya sahip Galata bölgesinde düşen emlak fiyatları gayrimenkul yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. Galata'da Ceneviz Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Kayıklar Apartmanı ve 44 Parsel projelerinde, semtin tarihi dokusu korunuyor. Projelerde metrekare fiyatları 4 bin 500 ile 6 bin 500 dolar arasında...