28 / 03 / 2024

Cengaver Yıldızgöz kim

Cengaver Yıldızgöz kim

Cengaver Yıldızgöz, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Cengaver Yıldızgöz kimdir?

TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Cengaver Yıldızgöz kimdir? Cengaver Yıldızgöz, ne zamandan beri TSKB bünyesinde hizmet veriyor?

Cengaver Yıldızgöz TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Cengaver Yıldızgöz, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Jiva Beach Resort Otel'de tatil köyü rahatlığında 5 yıldız lüksü!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ve özgün mimarisi ile Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, misafirlerine 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında sunuyor.

Taner Yıldız: Rüzgâr santrallarinin sayısı artacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin Avrupa'da en ucuz doğalgaz kullanan ülke olduğunu, elektrikte ise en az fatura ödeyen pazarlar arasında 3'üncü sırada yer aldığını söyledi.

Ankara Yıldız'a yeni yıldız geliyor!

Ankara'da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule'ye ev sahipliğine hazırlanıyor. Kule, özgün mimarisinin yanısıra 'iyi lokasyon' vaad ediyor!

Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözüme kavuştu!

Yarım asırlık tapu sorununda mutlu sona gelindi. Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu, Beyoğlu Belediyesi'nin girişimleriyle çözüme kavuştu ve artık mülk sahipleri tapularına kavuşuyor.

Binali Yıldırım: İstanbul'a 3. köprüyü bütçeye göre yapacağız!

Binali Yıldırım, "Köprü ve köprünün bağlantı yollarını Yap-İşlet-Devret ile geriye kalan yolları da kendi bütçe imkanlarımızla eş zamanlı tamamlayacağız" dedi

Royal Garden Residence'ı Yıldız Konut Satış Sorumlusu Onur Demir anlatıyor!

Yıldız Konut Pazarlama ve Satış Sorumlusu Onur Demir, Royal Garden Residence projesini www.emlakkulisi.tv kamerasına anlattı. İşte tüm detaylarıyla Royal Garden Residence projesi

Deniz Yıldızı Maltepe Konutları nerede Nasıl gidilir

Önümüzdeki Mayıs ayında konut teslimleri gerçekleşecek olan Deniz Yıldızı Maltepe Konutları projesi toplam 65 konuttan meydana geliyor

Beşyıldız Mira Evleri'nde 540 bin TL 4+1 çatı dubleksi!

Toplam 160 konuttan meydana gelen Beşyıldız Mira Evleri'nde yaşam 2012 yılının son ayında başlayacak. Projede 185 metrekarelik 4+1 çatı dubleksleri 540 bin liraya alıcılara sunuluyor

Arluxia Satış Müdürü Fikri Yıldız projeyi anlatıyor!

Arluxia Satış Müdürü Fikri Yıldız, projeyi anlatmak üzere www.emlakkulisi.tv kamerasının karşısına geçti. İşte Yıldız'ın anlatımıyla Arluxia projesi...

Cengaver Yıldızgöz kim Haberi

Cengaver Yıldızgöz kim

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür yardımcısı ataması hakkında açıklama yaptı. 

TSKB GYO Finans, Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü unvanıyla görev yapmakta olan Cengaver Yıldızgöz'ün Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

TSKB’nin KAP açıklaması:
Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda Şirketimizde Finans, Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü unvanıyla görev yapmakta olan Sn. Cengaver Yıldızgöz'ün Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verilmiştir.

Cengaver Yıldızgöz kimdir?