20 / 04 / 2024

Cengiz Ergeneman

Cengiz Ergeneman

Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın yerine Faik Eken'in getirilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Cengiz Ergeneman tören sırasında konuşma yaptı...

ASELSAN'ın şeffaflık notu pekiyi!

Cengiz Ergeneman'ın yaptığı açıklamaya göre savunma sanayinin önde gelen şirketlerinden ASELSAN, bağımsız bir derecelendirme kuruluşu tarafından, kamuyu aydınlatma ve şeffaflık konusunda en yüksek nota layık görüldü...

ASELSAN'IN yüzde 15'i halka arz edilecek!

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, şirketin hisselerinin ikincil halka arzı konusunda çalışmaların sürdüğünü belirterek, " İkincil halka arzda, oranı yüzde 15 olarak düşünüyoruz " dedi...

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Müdürü oldu!

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cengiz İnşaat Bosna Hersek'in yoluna talip!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, bugünkü yazısında cengiz inşaat'ın projelerinden bahsetti. Ülker, firmanın Bosna Hersek'ye yol projesi yapacağını açıkladı.

Cengiz İnşaat dünya devleri arasında!

Samsun'da SAMGAZ, Aksa Tarım, Eti Bakır ve Çevrim Enerji Santrali yatırımlarıyla dikkat çeken Cengiz İnşaat ile Enerji Sektörünün öne çıkan markası Çalık Enerji "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer aldı.

Cengiz-Kalyon-Kolin Akkuyu’ya ortak oldu!

Rus Rosatom, 20 milyar dolarlık Türkiye’nin nükleer güç santrali projesi Akkuyu Nükleer’in yüzde 49 hissesini Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Kolin İnşaat konsorsiyumuna satılıyor.

Ünlü Mimar Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı!

Muğla'da yaşayan ünlü mimar ve sanatçı Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Mamak Şehit Cengiz Topel'de tapu sevinci!

Mamak Belediyesi, Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşanan toprak kayması sonucu evleri boşaltılan vatandaşlar için gerekli imar çalışmalarını tamamladı ve tapularını teslim etti.

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Figen Cengiz imzasıyla kuruldu.

Rize Havalimanı ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Rize Havalimanı için mali tekliflerin yapıldığı ihaleyi Cengiz İnşaat kazandı.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Cengiz Ergün Kula projelerini masaya yatırdı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 32 ayda 32 dev hizmetin gerçekleştirildiği Kula’da mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Cengiz Ergeneman Haberi

Cengiz Ergeneman

Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın yerine Faik Eken'in getirilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.


Törende konuşan Ergeneman, ASELSAN'da iyi bir ekiple çalıştığını ve bu ekipten ayrıldığı için hüzünlü olduğunu söyledi. 


ASELSAN çalışanlarına işlerini severek yapmaları tavsiyesinde bulunan Ergeneman, "Rahmetli Hacim Kamoy'un söylediği 'Birinci sınıf adamlar yanlarına birinci sınıf adamları alırlar. İkinci sınıf adamlar ise üçüncü sınıf adamları alırlar' öğretisini hiç unutmadım. ASELSAN'da biz hiç çekinmeden hep birinci sınıf adamları aldık" ifadelerini kullandı.


Ergeneman'dan görevi devralan Faik Eken de 28 yıl önce Ar-Ge mühendisi olarak çalışmaya başladığını belirterek, "ASELSAN, bana ülkeme hizmet etme imkanı verdi" dedi.


Uzun süre yurt dışında bulunduğunu ifade eden Eken, şöyle konuştu:


"Orada da çalışabilirdim ama ASELSAN’da olmak istedim. Türkiye’nin en zeki, yetenekli insanlarıyla birlikte çalıştım. Onlarla...