24 / 04 / 2024

Cengiz Kavan biyografi

Cengiz Kavan biyografi

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan kimdir? Cengiz Kavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Kavan, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Kavan...

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Cengiz Ergün Kula projelerini masaya yatırdı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 32 ayda 32 dev hizmetin gerçekleştirildiği Kula’da mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette Turgutlu ve Alaşehir’e de önemli müjdeler verdi.

Cengiz Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Fatma Emanet ve Cengiz Emanet imzasıyla kuruldu.

Kavan Yapı'dan, Kocaeli Yuvacık'a yeni proje!

Bölgenin en önemli inşaat firmalarından olan Kavan Yapı A.Ş. yaptığı önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yuvacık'ta hayata geçireceği bu yeni projesinde, bölgenin yeşili bol coğrafyasını, Körfez'in eşsiz mavisiyle buluşturuyor.

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Cengiz imzasıyla kuruldu.

Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı!

Boğaziçi, Akdeniz, Çamlıbel ve Uludağ Elektrik dağıtım ihalelerini alarak 3.7 milyar dolarlık dev bir ortaklık kuran Limak-Cengiz-Kolin'den çok kısa bir açıklamayla ayrılık kararı geldi. Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı..

Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nu yazdı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun çok konuşulan pilates performansını kaleme aldı. İşte o yazı...

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Kale Grubu'nun acı günü: Cengiz Lostar vefat etti!

Kale Holding A.Ş. emeklilerinden Grup İştirakler, Ortaklar ve Menkul Kıymetler Koordinatörü Cengiz Lostar hayatını kaybetti. Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Cengiz İnşaat vergi rekortmenleri listesinde 32 basamak yükseldi!

GİB'in açıkladığı 2015 yılı vergi rekortmenleri listesinde Cengiz İnşaat yükselişini sürdürüyor. Cengiz İnşaat, bir yıl içerisinde karını yaklaşık 3'e katlayarak rekortmenler listesinde 32 basamak birden yükseldi.

Cengiz Holding'e satılan Fethipaşa Korusu TBMM gündeminde!

İstanbul Onursal Adıgüzel, TBMM toplantısında Cengiz Holding'e satılan Üsküdar'daki Fethipaşa Korusu'na değindi. Korudaki onlarca ağacın kesildiğine dikkat çeken Adıgüzel Hükûmet yetkililerine seslendi..

Cengiz Kavan biyografi Haberi

Cengiz Kavan biyografi

Cengiz Kavan kimdir?

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, Kocaeli'nin en büyük konut projelerine imza atmış bir müteahhittir.


Cengiz Kavan 1970 doğumlu. Girne Amerikan Üniversitesi'nde iş idaresi okuyan Kavan, 1997'de mezun oldu. Babası Nezih Kavan'ı 1993'te kaybedince üniversiteden sonra Türkiye'ye dönerek amcalarıyla ortak iş hayatına devam etti. 


Halen şirketlerin yüzde 50'si kendisi ve kardeşi Yavuz Kavan'a ait. Diğer yüzde 50 ise amcaları Fahri, Ali ve Şemsettin Kavan tarafından paylaşılmış durumda. 


İletişim bilgileri:


KAVANLAR MERKEZ İZMİT OFİS

Yahya Kaptan Hanlı Sk. No:23 Otogar Altı 41050 

İzmit - Kocaeli 

T: 0(262) 311 68 68 (Pbx) 

F: 0(262) 312 80 43 

E: [email protected]


KAVANLAR İSTANBUL OFİS

BOSTANCI MAH. AHMET CEVDET PAŞA SK 

OSMAN BEY APT. NO:1 K.2 D.8 

ÇATALÇEŞME / KADIKÖY / İSTANBUL 

T: 0 216 411 68 90 

F: 0 216 411 64 58


Devlerden Kocaeli'ye...