19 / 04 / 2024

cengiz topel havaalanı

cengiz topel havaalanı

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında, milletvekili olduğu Kocaeli'deki Cengiz Topel Havaalanı'nın hizmete girmemesiyle ilgili eleştiriler alan Bakan Fikri Işık, havaalanı ile ilgili son duruma açıklık getirdi.

Cengiz Topel Havaalanı kapatıldı!

İzmit'te 2011 yılında hizmete açılan Cengiz Topel Havaalanı kapatıldı...

Ayhan Zeytinoğlu: Cengiz Topel Havalimanı genişletilmeli!

KSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeytinoğlu "Cengiz Topel Havalimanının pisti genişletilerek, kargo taşımacılığıyla büyük uçakların inmesine elverişli hale getirilmesi gerekiyor" dedi...

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Saruhanlı Belediyesi, ilçede bulunan Cengiz Topel mahallesinde 6 yıldır devam eden imar sorununu çözerek 1.500 kişiyi tapularına kavuşturdu.

Beşiktaş'ta istinat duvarı araçların üzerine çöktü!

Beşiktaş Etiler Mahallesi Cengiz Topel caddesinde yer alan bir otoparkta henüz bilinmeyen bir nedenle istinat duvarı çöktü.

Çukurova Havaalanı ihalesi 26 Ekim'de!

Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun elenmesinden sonra iptal edilen Çukurova Havaalanı ihalesinde yeni iddialar gündemde. 26 Ekim’de yapılacak olan ihale öncesinde şartnamede idareyi devre dışı bırakacak değişiklikler yapıldığı, ödeme dengelerinin tamamen yüklenici lehine düzenlendiği

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Mamak Şehit Cengiz Topel'de tapu sevinci!

Mamak Belediyesi, Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşanan toprak kayması sonucu evleri boşaltılan vatandaşlar için gerekli imar çalışmalarını tamamladı ve tapularını teslim etti.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Maski'den Saruhanlı'ya yağmur suyu hattı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Cengiz Topel Mahallesi’nde yağışlı havalarda sokaklarda meydana gelen su taşkınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yardımcı ve Ramazan Atlı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Caner tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi' nde kuruldu.

Deep Desıgn Dekorasyon İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Desıgn Dekorasyon İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Sancak tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Bostanlı'daki tramvay inşaatları bölgedeki dükkan ve ev kiralarını etkiledi!

İzmir trafiğini arapsaçına çeviren tramvay inşaatları en büyük darbeyi Bostanlı esnafına vurdu. Çalışmalar yüzünden müşterilerini kaybeden Cengiz Topel Caddesi esnafı kepenk kapatmaya başladı.

cengiz topel havaalanı Haberi

cengiz topel havaalanı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Önümüzdeki yıllarda çok büyük bir kentsel dönüşümü Türkiye açısından kaçınılmaz görüyoruz. Çünkü beklenen bir İstanbul depremi var. Bu depreme ne kadar hazırlıklı yakalanırsak o kadar Türkiye az can kaybıyla ve maddi kayıpla bu depremi karşılamış olacak. O açıdan Türkiye'nin kentsel dönüşümünü Türkiye'nin sanayisi için, gelişmesi için de bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.


İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi'nin, İMO'nun 60'ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Başiskele ilçesinde bir otelde meslekte 25, 40 ve 60'ıncı yılını dolduran üyeler için düzenlenen plaket töreninde konuşan Işık, depreme dayanıklı, içinde huzurlu yaşanan binalar ve tesisler inşa etmenin, hükümetin önceliği olduğunu söyledi.


- "Cengiz Topel Havaalanı çevre illere hizmet edecek"


Işık, Kocaeli'ne çok güzel hizmetler yaptıklarını ancak Cengiz Topel Havalanı'nın bugüne...