25 / 04 / 2024

Cengiz Varol biyografi

Cengiz Varol biyografi

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol kimdir? Cengiz Varol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Varol, ne zamandan beri Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Figen Cengiz imzasıyla kuruldu.

Rize Havalimanı ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Rize Havalimanı için mali tekliflerin yapıldığı ihaleyi Cengiz İnşaat kazandı.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Genel Müdürü oldu!

Deniz GYO'nun 3 Ocak tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Cengiz Ergün Kula projelerini masaya yatırdı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 32 ayda 32 dev hizmetin gerçekleştirildiği Kula’da mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette Turgutlu ve Alaşehir’e de önemli müjdeler verdi.

Cengiz Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Fatma Emanet ve Cengiz Emanet imzasıyla kuruldu.

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Cengiz imzasıyla kuruldu.

Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı!

Boğaziçi, Akdeniz, Çamlıbel ve Uludağ Elektrik dağıtım ihalelerini alarak 3.7 milyar dolarlık dev bir ortaklık kuran Limak-Cengiz-Kolin'den çok kısa bir açıklamayla ayrılık kararı geldi. Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı..

Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nu yazdı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun çok konuşulan pilates performansını kaleme aldı. İşte o yazı...

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Kale Grubu'nun acı günü: Cengiz Lostar vefat etti!

Kale Holding A.Ş. emeklilerinden Grup İştirakler, Ortaklar ve Menkul Kıymetler Koordinatörü Cengiz Lostar hayatını kaybetti. Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Cengiz Varol biyografi Haberi

Cengiz Varol biyografi

Cengiz Varol kimdir?

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol, 29.04.1961 yılında doğdu. 1986 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fak. Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


1990 yılında Trabzon Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü’nde Mimar olarak göreve başladı. 1993-2003 yılları arasında mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Trabzon İl Müdürlüğü’nde Proje ve Yapım Şube Müdürlüklerinde görev aldı. 


2007-2012 yılları arasında Gümüşhane Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 


Trabzon Mimarlar Odası Genel Kurul Delegesidir. Evli ve iki çocuk...