20 / 04 / 2024

cenk kırtaç

cenk kırtaç

Zerkon Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cenk Kırtaç tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinde kuruldu.

Betorname Japonya'da da yıkım yarattı! Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Dönüşümün betona gömülmesi büyük israf!

Deniz jeoloğu ve jeofizikçi, İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, X sosyal medya hesabından Japonya'da deprem sonrası yaşanan yıkım ile ilgili bir paylaşım yaptı ve dönüşümün betona gömülmesinin büyük bir israf olduğuna dikkat çekti. İşte Yaltırak'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Gürtaş Yapı inşa edecek!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın sözleşmesi, Yüklenici İlk Yapı İnş. Tic. A.Ş. - Gürtaş Yapı End. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 10 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 836 milyon 80 bin TL olarak belirlendi. 

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmazer tarafından kuruldu.

Payens Global Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payens Global Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Aydınlısoy tarafından kuruldu.

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Safe Jet Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safe Jet Havacılık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Çetin ortaklığında kuruldu.

Bosfor Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bosfor Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Çakırtaş, Bahodır Sultanov ve Hilola Sultanova Karaköse ortaklığında kuruldu.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

cenk kırtaç Haberi

cenk kırtaç

Zerkon Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cenk Kırtaç tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinde kuruldu. 


Zerkon Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...