19 / 04 / 2024

Century 21 Akbank anlaşması

Century 21 Akbank anlaşması

Century 21 Akbank ile anlaştı. Emlak ofislerinde kredi kartı kullanılacak. Kredi kartları bol puan kazandıracak.

Konut, ihtiyaç ve taşıt kredi faiz oranları belli oldu! İşte Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank faiz oranları listesi

Kamu ve özel bankaların ihtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranlarının Nisan ayı fiyatları belli oldu. Peki hangi banka ne kadar faizli kredi imkanı sağlıyor? Bankaların faiz oranları ne kadar? İşte Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası 21 Nisan 2022 faiz oranları listesi...

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Özhan Atalay, GittiBu ile bir ilke imza attı!

Era Gayrimenkul ve Century 21 Genel müdürlüklerini yapmış olan Özhan Atalay, gayrimenkul danışmanlarının amatörce kredi kartın ile işlem bedeli almalarını sağlayacak bir sistem kurarak sektörde bir ilke imza attı.

Akbank 21 gayrimenkulünü satıyor!

Akbank 12 ildeki toplam 21 adet gayrimenkulünü Turyap aracılığıyla satışa çıkardı. Gayrimenkullerin fiyatları 55 bin 250 TL'den başlıyor.

Konut fiyatlarında balon var mı yok mu?

Certified Business Consultant Yönetim Danışmanı, Century 21 Türkiye'nin Eski Genel Müdürü Özhan Atalay, Konut fiyatlarında balon analizi yaptı.

Akıllı santral sistemi emlak satışlarını artıracak!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, uygulamaya geçirilen akıllı santral sisteminin emlak satışlarını artıracağını söyledi.

Century 21 kuruluşunun 15'nci yıl dönümünü kutladı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul firmalarından olan Century 21, Türkiye'deki 15'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.Century 21 Türkiye'nin kurumsal dergisi olan 21 Homes'un lansmanının da yapıldığı gecede başarılı bayiler ödüllendirildi.

Century 21 Türkiye'nin kariyer günleri başladı!

Century 21 Türkiye, broker ve danışmanlarının yanı sıra franchise adaylarına yönelik olarak emlak ve gayrimenkul alanında başarının anahtarlarının sunulduğu Career 21 etkinliği başlattı.

Hilmi Işıkören'in Motivasyon Temelli Emlak Eğitim Programı 11 Mart'ta!

Emlak sektörü duayeni Hilmi Işıkören liderliğinde hazırlanan emlak ofislerine özel ‘Motivasyon Temelli Emlak Eğitim Programı’ bu kez başarılı emlak ofisleri Century 21 ABC ve Century 21 BETA için gerçekleştirilecek

Türkiye'de gayrimenkul hem ihtiyaç, hem de yatırım aracı!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, son dönemde sıkça sorulan "Gayrimenkul bir ihtiyaç mıdır, yoksa yatırım aracı mıdır?" sorusunun yanıtının tamamen ihtiyaçlarla ilgili olduğunu belirtti.

Işıl Töre: Gayrimenkul her zaman kazandıran tek yatırım aracıdır!

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de 1 milyon 150 bin konut satıldı. Century 21 Işıl Gayrimenkul Şişli Merkez Şubesi brokerı Işıl Töre emlak sektörünü anlattı.

Kentsel dönüşüm için şehir planlaması yapılmalı!

Gayrimenkul danışmanlık firması Century 21 Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, kentsel dönüşümün yoğun olduğu bölgelerde şehir planlamasının sisteme sokulması gerektiğini söyledi.

Century 21 brokerları 2016 yılı hedeflerini belirledi!

Dünyanın lider gayrimenkul firmalarından birisi olan Century 21 Türkiye ofisine bağlı çalışan brokerlar bir araya gelerek 2016 yılının hedeflerini masaya yatırdılar.

Century 21 Akbank anlaşması Haberi

Century 21 Akbank anlaşması

Century 21 Türkiye, Akbank'la gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde Century 21 Ofislerinden Axess ve Wings Kartları ile işlem yapanlara hem ödemelerini taksitlendirme hem de Mil Puan ve chip-para kazanma imkanı sunuyor.

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu Century 21 Türkiye, ofislerinden hizmet alan ve hizmet bedellerini kredi kartı ile ödemeyi tercih eden herkese yepyeni bir hizmet sunuyor.

Century 21 Türkiye gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza atarak kredi kartı müşterilerini ödüllendirmek, onlara taksit imkanı gibi kolaylıklar sağlamak üzere kurumsal bir işbirliğine giderek bu alanda yine bir ilki gerçekleştirdi.

Akbank ile yapılan işbirliği çerçevesinde Century 21 Türkiye müşterileri Axess ve Wings kartlarıyla, işlemlerini taksitli olarak yapabilecekler. Axess ile yapılan işlemlerden chip-para kazanılırken, Wings ile yaptıkları işlemlerden kazandıkları Mil Puanlar ile istedikleri havayoluyla,...