23 / 04 / 2024

Cer İstanbul Yedikule

Cer İstanbul Yedikule

Yedikule'de Emlak Konut GYO güvencesi ve Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Cer İstanbul'da dairelerin 2020'de teslim edilmesi planlanıyor..

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin değeri 3.2 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Bu kapsamda Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin KDV dahil değeri 3.2 milyar TL'yi aştı.

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

Cer İstanbul projesinde ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Cer İstanbul'un T1 bloğunda ticari ünite sayısı değişti. İşte ayrıntılar ve Emlak Konut GYO'nun açıklaması...

Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Cer İstanbul çerçevesinde, 2384 Ada 7 Parsel T2, T3, T5, T6 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Cer İstanbul'daki toplam geliri 206.2 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Cer İstanbul-Cer Loft Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-16 No.lu Protokol ile 105 milyon 968 bin 270 TL olan asgari şirket payı toplam geliri 206 milyon 244 bin 369 TL'ye yükseltildi. 

Cer İstanbul'un değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Cer İstanbul Projesi'nin değeri ne oldu?

Emlak Konut GYO Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Cer İstanbul kapsamında bulunan 384 Ada 7 Parsel A1, A2, A3, B, C ve Mescit Bloklar, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 30 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Cer İstanbul'da 30 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Ege Yapı imzasıyla inşa edilen Cer İstanbul projesinde 30 ay vade fırsatı sunuluyor.

Cer Loft'ta teslim öncesi son fırsatlar!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Ege Yapı imzasıyla inşa edilen Cer İstanbul projesinde 30 ay faizsiz vade imkanı sağlanıyor.

Cer İstanbul'daki 77 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Cer İstanbul'daki 77 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları 26 Ekim 2021 tarihinde alındı.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

Cer İstanbul'da teslim öncesi son fırsat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Ege Yapı imzasıyla inşa edilen Cer İstanbul projesinde teslim öncesi son fırsatlar başladı. Cer İstanbul'da taksitler 2022'de başlıyor...

Cer İstanbul Yedikule Haberi

Cer İstanbul Yedikule

Cer İstanbul, Yedikule'de Ege Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Cer İstanbul'da ön satışlar yapılıyor.

Projede toplamda 148 daire yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde daire alternatifleri sunuluyor. 

Büyüklükleri 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişen dairelerin 2020'de teslim edilmesi planlanıyor. 

‘Yatay mimari’ konseptiyle inşa edilen Cer İstanbul, en yükseği zemin + 3 kat olmak üzere toplam 10 bloktan meydana geliyor. Cer İstanbul, yaklaşık 31 bin metrekare özel peyzaj tasarımlı alana sahip.

Cer İstanbul fiyat
Cer İstanbul'da fiyatlar metrekare bazında fiyatları 11 bin TL'den başlıyor.

Cer İstanbul, Yenikapı Metro İstasyonu’na 3,5 kilometre, D100 Karayolu’na 4 kilometre,...