28 / 03 / 2024

Çerkezköy Güneş Huzur Park Evleri fiyatlar

Çerkezköy Güneş Huzur Park Evleri fiyatlar

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. Güneş Huzur Park Evleri'nde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

İzmir Yüksekköy Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Aliağa Yüksekköy Güneş Enerji Santrali projesinin uygulama ve nazım imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi!

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. Güneş Huzur Park Evleri'nde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

Güneş Huzur Park Evleri daire fiyatları!

Güneş Huzur Park Evleri projesi Çerkezköy'de KC-MİRAÇ YAPI ve AYAROĞLU İNŞAAT imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin 2017 yılı sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

2015 yılında Çerkezköy'de ne kadar iskan verildi?

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, 2015 yılının ilk 11 ayında aylık ortalama 54 bin 808 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı ve toplam 366 yeni yapı ve kat ilavesi kat ruhsatı verildi.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

Balance Güneşli'de ofislere yönelik özel konseptler geliştirildi!

Balance Gayrimenkul imzalı, Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak dikkat çeken Balance Güneşli'de, ofis alanlarına yönelik özel konseptler geliştirildi.

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fırat Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak'ta kuruldu.

Çerkezköy Huzurevi binası ne olacak?

Çerkezköy Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ilk oturumunun sona ermesinin ardından Çerkezköy’ün kanayan yarası haline gelen ve yaklaşık 20 yıldır sonuç alınamayan 970 ada 1 parselde bulunan Huzurevi binasının akıbeti görüşüldü

Ömer Yüngül: Türkiye güneş enerjisine yönelmeli!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Türkiye’nin bir an önce güneş enerjisine yönelmesi gerektiğini söyledi.

Balance Güneşli Projesi yüzde 70 tamamlandı!

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'ye yeni bir soluk ve prestij kazandıracak projenin kaba inşaatı dahil olmak üzere yüzde 70'i tamamlandı.

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi, Emine Kasarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ümraniye'de kuruldu.

Çerkezköy Güneş Huzur Park Evleri fiyatlar Haberi

Çerkezköy Güneş Huzur Park Evleri fiyatlar


Güneş Huzur Park Evleri projesi Tekirdağ Çerkezköy'de Ayaroğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Güneş Huzur Park Evleri projesi üç blokta 92 daireden meydana geliyor.


Güneş Huzur Park Evleri projesinde tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede daireler 130 metrekare ile 145 metrekare büyüklükte planlandı.


Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirlendi. Güneş Huzur Park Evleri projesinde fiyatlar 285 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Güneş Huzur Park Evleri projesinde dört adet kral dairesi yer alıyor. Güneş Huzur Park Evleri projesinde 24 ay vade farkı olmadan ya da banka kredili ödemeler yapılıyor.



Tel: 0212 642 5 642

Web: http://www.ayarogluinsaat.com.tr/

Gülcihan...