17 / 04 / 2024

Çeşme konut fiyatları

Çeşme konut fiyatları

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Çeşme'de metrekare fiyatları yüzde 55 arttı!

İzmir’in Çeşme ilçesi son üç senede yüzde 55,58 artarak 7.261 TL’lik ortalama metrekare fiyatına ulaşarak en pahalı yerleşim yeri oldu.

Çeşme'den ev alanlar yüzde 34 kar etti!

İzmir ilinin en çok kazandıran ilçesi Çeşme oldu. Son bir yıldaki konut fiyat artışına göre, Çeşme 'den ev alanlar yüzde 34 oranında kar elde etti.

İzmir'de satılık konutların metrekare ortalaması 1.667 lira oldu!

İzmir'de satılık konutların metrekare ortalaması 1.667 lira oldu. Yıllık artış ise yüzde 13 ortalamasında. Kiralık evlerde ise fiyatlar yüzde 9 artarak metrekaresi 8 liraya ulaştı. İlde amortisman süresi 18 yıl.

Çeşme'de konut fiyatları, bir yılda yüzde 23 arttı!

Realty World'un Türkiye çapında yaptığı araştırmaya göre Çeşme'de konut fiyatları, bir yılda yüzde 23 değer kazandı

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...

Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? 

Ala Saklıbahçe projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? İşte Ala Saklıbahçe projesiyle ilgili merak edilenler...

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

Uzman isim açıkladı: Konut fiyatları düşecek mi?

Artan konut fiyatları ve kredi musluklarının kısıtlı akması konut satışlarında düşüş yaşanmasına sebep oldu olurken, TÜİK verilerine göre şubatta konut satışları yüzde 18,0 azalarak 80 bin 31 oldu. Ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine ilişkin bir açıklama yaptı.

Konut fiyatlarında sevindiren haber! Ünlü ekonomist faizi işaret edip beklenen müjdeyi verdi!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarına dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Konut fiyatlarındaki artış neden yavaşladı? Konut fiyatları düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Son günlerde sık sık konut fiyatlarının eskisi kadar artmamasının nedeni merak konusu oluyor. İktisatçı Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarındaki artışın yavaşlamasının nedenini bir bir açıkladı. 

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5+1 villa tipi konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Çeşme konut fiyatları Haberi

Çeşme konut fiyatları

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Yazlık bölgelerdeki artan talep fiyatları da etkiledi. Ege bölgesinin en öne çıkan yerleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme’de son dönemlerdeki artışın da etkisiyle ortalama konut satış fiyatları 2 milyon liraya yükseldi. Sahil kesimlerinde fiyatların düşük olduğu yerler tercih edilirken, öne çıkan şehir ise Aydın oldu. Kuşadası’nda konut fiyatlarında son 1 senelik değer artışı yüzde 60, son 4 senelik değer artışı da yüzde 166 şeklinde oldu.

Endeksa Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı Aylin Daylan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Aydın ilindeki konut metrekare satış fiyatlarının Çeşme’nin neredeyse üçte biri olduğunu kaydederek, “Aydın fiyat düşüklüğünün yanı sıra ulaşım kolaylığı ve gelişmiş yaşam alanları ile öne çıktığı için cazip yatırım...