19 / 04 / 2024

çeşme villa yazlık fiyatları

çeşme villa yazlık fiyatları

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Çeşme’de ortalama yazlık fiyatı 1 milyon 81 bin TL!

Endeksa verilerine göre İzmir Çeşme’de ortalama yazlık konut fiyatı 1 milyon 81 bin 485 TL, geri dönüş süresi 37 yıl, ortalama kira bedeli 1.980 TL. 

Çeşme'de yazlık ev sahiplerine Yunanistan vizesi kolaylığı!

Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, Çeşme'de yazlık ev satın alan tapu sahiplerine vize kolaylığı sağlanacağını müjdeledi.

Yazlık konut satış fiyatında Çeşme başı çekiyor!

Endeksa verilerine göre yazlık bölgeler içinde konut satış fiyatının en yüksek olduğu bölgenin Çeşme olduğu görülüyor. Çeşme’de ortalama konut satış fiyatı 938 bin 730 TL dolaylarında seyrediyor..

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

çeşme villa yazlık fiyatları Haberi

çeşme villa yazlık fiyatları

Tatilcilerin gözde merkezlerinden Bodrum’da ise yazlık ev fiyatları Çeşme’nin gerisinde kalarak ortalama 240 bin TL olarak belirlendi.


Müstakil ev tercih ediyor


Türkiye’nin ilk ‘yavaş şehir’ unvanına sahip ilçesi Seferihisar’daki yazlıklar ortalama 157 bin 500 TL’den alıcı buldu. İstanbul’a yakın olmak isteyen tatilcilerin ilk tercihlerinden olan Şile’de ise yazlık ev fiyatları ortalama 350 bin TL olarak gözlendi. İstanbul’daki yazlıkçıların şehirden bir başka kaçış merkezi olan Silivri’de de ortalama yazlık bedeli 165 bin TL oldu. 2015 Ocak-Mayıs ayı verilerine göre tüketiciler yazlık ev özelliklerinde en çok müstakil ve villa tipini tercih etti. Türkiye genelindeki yazlık ev verileri doğrultusunda villa tipi evler ortalama 164 bin TL’den, müstakil evler ise ortalama 166 bin TL’den alıcı...