25 / 04 / 2024

Cesur Satık

Cesur Satık

Unıform İnşaat Hırdavat İç ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi, Cesur Satık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Mehmet Akif Mahallesi, Bahariye Caddesi'nde kuruldu.

2. el araçta 6 ay 6 bin kilometre ve liste fiyatı kısıtlamalarının süresi uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv sektöründe ortaya çıkan spekülatif fiyat artışları ve stokçuluk faaliyetlerine karşı uygulanan "pazarlama ve satış kısıtlaması" ile "ilan kısıtlamasına" ilişkin düzenlemelerin süresinin 6 ay süreyle yeniden uzatılmasına karar verildi.

Bir ev satışı ortalama kaç gün sürer?

Emlak sektöründe merak edilen konulardan biri de ev satışının kaç gün sürdüğüdür. Özel mülklerin satışlarının hemen yapılması beklenemez. Ev satışında büyük rol oynayan bazı faktörler vardır. Bu faktörlere bağlı olarak satışı kısa veya uzun süreli olabilir. Peki bir ev ortalama kaç günde satılır?

2. el araç piyasasına ceza yağdı! Bakanlık düğmeye bastı.

Ticaret Bakanlığı, '6 ay 6 bin kilometre' düzenlemesi olarak bilinen pazarlama ve satış kısıtlamasına aykırı hareket eden 36 işletmeye 15 milyon 905 bin lira idari para cezası uyguladı.

Hiç birini affetmediler! Bakanlıktan bu kez de ikinci ele milyonlarca lira ceza yağdı!

Ticaret Bakanlığı, sıfır otomobilin ardından ikinci elde de ceza yağdırdı. Geçtiğimiz ay ikinci el otomobil satışında 6 ay 6 bin kilometre pazarlama ve satış kısıtlamasına aykırı faaliyette bulunan 36 işletmeye 15 milyon 905 bin 127 TL ceza kesildiği duyuruldu.

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Sıfır otomobillere satış kısıtlaması geldi mi? Sıfır otomobillere satış kısıtlaması getirilecek mi?

Sıfır otomobillere satış yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. İşte satış yasağına dair detaylar!

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Berlin'de yabancılara konut satışına kısıtlama hazırlığı!

Berlin Eyaleti Başbakanı Müller, "Yeni Zelanda’nın uygulamaya koyduğu yabancılara konut satışı kısıtlaması gibi biz de aynısını düşünüyoruz" açıklamasında bulundu...

Hafele Country esintisi ile ruhunuzu dinlendirin!

Hafele ili mavi ve beyazı alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz.

Novelis İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novelis İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Satık tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gençlerin ilk tercihi 1+1 konutlar!

Konut projelerinde en hızlı satış küçük dairelerde oluyor. Konuta yatırım yapmak isteyenler tercihini 1+1 dairelerden yana kullanıyor.

Konutta gözde 1+1!

Konut üreticileri planlarını alıcılara göre şekillendiriyor. Konutta en hızlı satış küçük metrekareli evlerde yaşanıyor. 'Küçük olsun benim olsun' ve 'Mutlaka güvenli olsun' mantığı kazanıyor.

Kırşehir'de Mayıs ayında ipotekli 147 daire satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus ÖZ ''Türkiye'de 2016 Mayıs ayında 114 bin 800 konut satıldı. Mayıs ayında da konut satışı Kırşehir'de 296 olarak belirlendi.'' dedi.

Cesur Satık Haberi

Cesur Satık

Unıform İnşaat Hırdavat İç ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi, Cesur Satık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Mehmet Akif Mahallesi, Bahariye Caddesi'nde kuruldu. 


Unıform İnşaat Hırdavat İç ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı  mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya,ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı,alımı,satımı ve ihracatını ve  ithalatını yapmak. 3. Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer  döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 4. Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler,dozer,loder,ekskavatör,römorkler,traktörler,jenare törler, komperesörler, sondaj...