26 / 04 / 2024

çetsa park nerede

çetsa park nerede

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Çetsa Park Bağcılar adres!

Çetsa Park Projesi 19 bin 965 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 bloktan oluşan Çetsa Park Evleri, Çetsa Yapı imzası taşıyor...

Çetsa Park Evleri nerede?

Çetsa Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bağcılar Çetsa Park projesi 116 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor. Peki Çetsa Park Evleri nerede?

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Bağcılar Çetsa Park Evleri'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm sürecinin hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da Çetsa Park Evleri’nin temeli atıldı. Proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Sinpaş Queen Central Park nerede?

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Queen Central Park satışa çıktı. Peki, Sinpaş Queen Central Park nerede?

Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Konutları 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

çetsa park nerede Haberi

çetsa park nerede

Toplam 19 bin 965 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Çetsa Park projesi, toplam 116 daire ve 2 dükkandan oluşuyor. Proje, Çetsa Yapı imzası taşıyor.


14 katlı iki blok olarak tasarlanan Çetsa Park projesinde 116 araçlık otopark, 3 bin metrekare yeşil alan, sauna, fitness ve çocuk oyun alanları gibi ortak alanlar yer alacak. 


İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde inşa edilen Çetsa Park Evleri, TEM Otoyolu'na 300 metre, okullara 100 metre, hastanelere ve metroya 1,5 kilometre, etkinlik alanları ile marketlere yalnızca 10 metre mesafede konumlanıyor. 





Çetsa Park Bağcılar iletişim

Satış ofisi adres: Göztepe Mh. Orhangazi Cd. No:7 34214 Bağcılar İstanbul


Tel: (0212) 446 02 03

Web: http://www.cetsaparkevleri.com/

Sedef...