23 / 04 / 2024

cevahir eğlence merkezi

cevahir eğlence merkezi

Cevahir Alışveriş Merkezi'yle büyük bir başarı yakalayan İbrahim Cevahir, bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Cevahir, Türk, Bulgar ve Yunan sınırının buluştuğu noktada vizesiz ve gümrüksüz eğlence merkezi kuracak.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Prens Selman Riyad'a eğlence merkezi kuracak!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, başkent Riyad'da eğlence merkezi kurmak için hazırlıklara başladı.

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necat Bozkurt tarafından kuruldu. 

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi açıldı!

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi  32 milyon TL sermaye ile 25 Aralık 2017'de açıldı.

Sultangazi Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi açıldı!

Sultangazi’nin ilk alışveriş merkezi, “Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi” düzenlenen törenle açıldı. Tören'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı

Londra'ya Disneyland'a rakip eğlence merkezi geliyor!

Londra'da 3.5 milyar pound yatırımla inşa edilecek Paramount London Entertainment isimli eğlence merkezi, Disneyland'a rakip olacak. Eğlence merkezinin 2021'de açılması planlanıyor.

Ataşehir'e WaterGarden yaşam, eğlence ve gastronomi merkezi açılıyor!

Ataşehir'in kalbinde 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak konumlandırılan WaterGarden, İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek. Nostalji Sokağı'ndan organik pazara pek çok alan mayısta ziyaretçiyle buluşacak

IEG Kültür ve Eğlence Merkezi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin çocuklara yönelik çok kapsamlı kültür ve eğlence merkezi IEG Kültür ve Eğlence Merkezi Uniq İstanbul’da 12 Kasım 2015 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Antalya Korkuteli'ne Kültür ve Eğlence Merkezi geliyor!

Korkuteli Belediyesi tarafından yapılması düşünülen Kültür ve Eğlence Merkezi'nin ön proje çalışması Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu'na sunum halinde tanıtıldı.

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi A.Ş. Bomonti Şubesi açıldı!

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi A.Ş. Bomonti Şubesi, Emrah Yamaç Şube Müdürlüğünde 10 milyon TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Şişli'de açıldı.

cevahir eğlence merkezi Haberi

cevahir eğlence merkezi

İBRAHİM Cevahir... Her zaman en iyiyi ve ilkleri yapmayı tarz haline getirdiğini ifade eden sektörünün duayeni bir iş adamı. İsmini verdiği ve kendi tabiriyle `Cevahir Çarşı' olarak ifade ettiği Cevahir Alışveriş Merkezi, kalitede dünya birincisi, büyüklükte dünya ikincisi olma unvanına sahip. Yurtdışında özellikle de Libya'da yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Cevahir, şimdi de Edirne'de dünyada ilk olacak bir proje ile ilgili çalışıyor. Cevahir Yunanistan, Bulgaristan ve Türkiye sınırında oluşturacağı bir eğlence merkeziyle her üç ülkenin vatandaşlarının vizesiz, pasaportsuz kendi ülkelerinin kapılarından girişini sağlamayı planlıyor. Cevahir, toplu konut inşaatlarına girmek için de 2B Yasası'nın çıkmasını bekliyor.


Cevahir'in yapımı çok uzun sürdü. O zamanlardan beri hálá bir şekilde gündemde kalmayı başardı. Nedir dünyanın...