26 / 04 / 2024

cevahirler

cevahirler

Cevahir Ailesi son yıllarda turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ailenin kamuoyunda en çok tanınan ismi İbrahim Cevahir bazı işlerinde kardeşleri Mehmet ve Reşat Cevahir ile ortak...

Cevahirler İstanbul Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahirler İstanbul Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi Gülen Çizmecioğlu ve İlker Çetinel ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cevahirler'in miras davasında önemli gelişme!

Vefat eden İşadamı İbrahim Cevahir'in kızı Aysun Cevahir Greenall, demans hastası olduğu gerekçesiyle annesi Elmas Cevahir'e vasi atanması için açtığı davaya sağlık raporu ulaştı.

İbrahim Cevahir hayatını kaybetti!

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 77 yaşında hayatını kaybeden Cevahir, yarın Yeniköy Cevahirler Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Cevahirler otelciliği sevdi!

Cevahir Ailesi son yıllarda turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ailenin kamuoyunda en çok tanınan ismi İbrahim Cevahir bazı işlerinde kardeşleri Mehmet ve Reşat Cevahir ile ortak...

cevahirler Haberi

cevahirler


Cevahir Ailesi son yıllarda turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ailenin kamuoyunda en çok tanınan ismi İbrahim Cevahir bazı işlerinde kardeşleri Mehmet ve Reşat Cevahir ile ortak. Ancak son yıllarda kardeşlerin bağımsız yatırım yaptıkları da dikkatimizi çekiyor. 


Örneğin, Türkiye'nin ilk beş yıldızlı kongre oteli olan Grand Cevahir ve Maltepe'deki Cevahir Otel İstanbul Asia'ya tüm kardeşler ortak. 


Ancak Mehmet Cevahir ve ailesi otel yatırımlarını "Cevahir Biz" adıyla açıyor. Tüm işlerini "Cevahir Biz Grubu" çatısı altında toplayan Mehmet Cevahir, Sultanahmet'teki butik otelinin ardından ikinci otelini Cevahir Biz Gayrettepe adıyla geçen ay açtı. Aslında otelin 2012 yılında açılması planlanıyordu ama hazırlıklar bu yıl tamamlanabildi. Otel 16 Eylül itibariyle hizmet vermeye başladı. 


Pirelli'nin eski ofis binasının yerinde yapılan otel, eski yapıları andıran zarif dış mimarisiyle dikkatimizi çekti. 3...