20 / 04 / 2024

Çevik İnvestment İnşaat nerede

Çevik İnvestment İnşaat nerede

Çevik İnvestment İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Samet Çevik ve Güler Beshlı ortaklığında kuruldu. 

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sabancı tarafından kuruldu.

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Askerov tarafından kuruldu.

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Marhashvılı-kaya tarafından kuruldu.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahıd Husseın tarafından kuruldu.

Berenice İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Berenice İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Halil İbrahim Karadere tarafından kuruldu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öznur Daşkaya tarafından kuruldu.

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Sarshar Namın, Javad Sohrabı, Saeıd Ghanbarı, Saeıd S.Varnoosfadranı ve Yasın Shahveırdı ortaklığında kuruldu.

Atq Investment İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atq Investment İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muslım Mırzalı tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Çevik İnvestment İnşaat nerede Haberi

Çevik İnvestment İnşaat nerede

Çevik İnvestment İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Samet Çevik ve Güler Beshlı ortaklığında kuruldu. 


Çevik İnvestment İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
)Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü kamu ve özel inşaat tesisatı,proje mühendislik ve bununla ilgili müşavirlik taahhütlerinde bulunmak,şirket nam ve hesabına konut,sanayi ve benzeri bütün bina inşaatlarını ,yapı tekniğine göre yapmak,bu maksat ile gayri menkuller iktisap etmek,kiralamak,bunları toptan veya parça parça satmak,kirayavermek,bu maksat ile her türlü iş makineleri ile inşaat araç ve gereçlerini yurt içinden temin etmek dekorasyon işlerini yapmak, bölgesel ve kentsel yerleşim merkezleri kurmak ,arsalar üzerine binalar,katlar veya bağımsız bölümler tesis etmek,bunları satmak veya kiraya vermek,bu konularla ilgili taahhütlere girişmek,her türlü elektrik tesisatını...