26 / 04 / 2024

Ceviz Meydanı son durum

Ceviz Meydanı son durum

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ,, bu kapsamda, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi´nin ihalesi sonrası başlayan çalışmaların yapıldığı alana giderek incelemelerde bulundu.

Deprem yönetmeliğine meydan okuyan o bina hayrete düşürdü!

Son zamanlarda bina inşaatları sık sık gündem oluyor. Depreme dayanıklı binaların inşa edilmesi gerekirken, yönetmeliğe meydan okuyan bir bina görenleri hayrete düşürdü. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir bina inşaatını paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İzmirlilere son dakika müjdesi! Füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İzmirlilere son dakika müjdesi geldi. Karantina Meydanı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında br füniküler hattının yapılması planlanıyor.

Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları haftaya hızlı girdi. Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...

Euro, dolara meydan okuyor! Euro/TL bugün arttı! İşte euro kurunda son dakika

Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatları yükselişe geçerken dolar kuru düştü. Dolar kurunda bugün değer kayıpları görülürken euro da ise durum tam tersi. Euro bugün yükselişe geçti. İşte 5 mayıs 2022 son dakika euro kuru...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 20'ye ulaştı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında açıklama yaptı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler inşaatında son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede blok imalatları başladı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 15'e ulaştı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında açıklama yaptı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

Ceviz Meydanı son durum Haberi

Ceviz Meydanı son durum


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin ihalesi sonrası alanda başlayan çalışmaları mercek altına aldı.


 “İnsanların rahat yaşayacağı, buluşacağı, nefes alacağı alanları oluşturmak, kent yöneticilerinin görevidir.” diyen Başkan Altınok Öz bu kapsamda, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi´nin ihalesi sonrası başlayan çalışmaların yapıldığı alana giderek incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmalarının da tamamlanmasıyla tesislerin hizmete gireceğini böylelikle Kartal ve Cevizli bölgesinin eşsiz bir meydana kavuşacağını belirten Başkan Altınok Öz, “Modern Belediyecilik” uygulamaları ile Kartal’ı daha yaşanır bir kent haline getirdiklerini ve bu uygulamalara devam edeceklerini belirtirken, özellikle bölge insanının huzur bulacağı, çok amaçlı bir meydan yapacaklarını söyledi. 


Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi


Yaklaşık 19 bin metrekare alana inşa edilecek olan Ceviz Meydanı; 3 bodrum...