19 / 04 / 2024

Altınok Öz Ceviz Meydanı çalışmalarını inceledi!

Altınok Öz Ceviz Meydanı çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ,, bu kapsamda, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi´nin ihalesi sonrası başlayan çalışmaların yapıldığı alana giderek incelemelerde bulundu.




Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin ihalesi sonrası alanda başlayan çalışmaları mercek altına aldı.


 “İnsanların rahat yaşayacağı, buluşacağı, nefes alacağı alanları oluşturmak, kent yöneticilerinin görevidir.” diyen Başkan Altınok Öz bu kapsamda, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi´nin ihalesi sonrası başlayan çalışmaların yapıldığı alana giderek incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmalarının da tamamlanmasıyla tesislerin hizmete gireceğini böylelikle Kartal ve Cevizli bölgesinin eşsiz bir meydana kavuşacağını belirten Başkan Altınok Öz, “Modern Belediyecilik” uygulamaları ile Kartal’ı daha yaşanır bir kent haline getirdiklerini ve bu uygulamalara devam edeceklerini belirtirken, özellikle bölge insanının huzur bulacağı, çok amaçlı bir meydan yapacaklarını söyledi. 


Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi


Yaklaşık 19 bin metrekare alana inşa edilecek olan Ceviz Meydanı; 3 bodrum kat, 1 zemin, 7 normal kat ve çatıdan oluşacak. İki yıl içerisinde bitmesi planlan Ceviz Meydanı’nda yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı salonlar, sergi, galeri ve fuaye alanları, kütüphane, kafeterya, revir, projeksiyon odası, yönetim ofisleri, mekanik odalar, su depoları, kurs birimleri, gösteri hazırlık alanları, spor salonu, soğuk hava depoları, mutfak,  otoparklar, engelli otoparkları, yangın merpenleri, yangın asansörleri, wc’ler, engelli wc’leri, açık teraslar ve anfi tiyatro yer alacak. Meydan, 4 bin 500 metrekare üzerine kurulacak yaklaşık 11 bin 500 metrekare yeşil donatı alanına sahip olacak. 


Kartal Belediyesi


Geri Dön