19 / 04 / 2024

Ceyda Akaş Kabadayı

Ceyda Akaş Kabadayı

Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Ceyda Akaş Kabadayı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'taKadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Ressam Şevket Caddesi' nde kuruldu.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Kabadayı Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabadayı Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Kabadayı tarafından kuruldu.

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa sunulacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Kabadayı Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabadayı Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Gökçe Şavur tarafından kuruldu.

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erkan Han tarafından kuruldu.

İnanç Kabadayı: Kentsel dönüşümde çözüm vatandaşta!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Aka Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Toktekin tarafından kuruldu.

Ceyda Akaş Kabadayı Haberi

Ceyda Akaş Kabadayı

Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Ceyda Akaş Kabadayı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'taKadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Ressam Şevket Caddesi'nde kuruldu.   


Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü sanayi röntgen cihazları x ışınları gama cihazların İr 192 Se-75 CAE Sium 137 kobalt 60 ultrazonik test cihazları ile kaynak dikişleri röntgen çekimi tahribatsız malzeme tesit tahribatlı malzeme testi mühendislik müşavirlik gözetim ve taahüt işleri yapmak. 2- Konusu ile ilgili doğalgaz dönüşüm  işleri ve danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. 3- Doğalgaz sistemleri ile ilgili malzemelerin alım satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 4- Yurt içi ve yurt dışı ihalelere katılmak ve taahhütlerde bulunmak. 5-DANIŞMANLIK a. Yurt içinde ve yurt dışında özel sektör ve kamu işletmeleri ve kamu kuruluşları...