26 / 04 / 2024

ceyhan projeleri 2014

ceyhan projeleri 2014

Adana Ceyhan Belediye Başkanlığına seçilen Alemdar Öztürk yaptığı açıklamada, "seçim çalışmalarımızda yerel yönetimi iktidar ile buluşturacağımızı hep söyledik. Hamdolsun ki bunun temelini atmış bulunuyoruz" dedi

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana elektrik kesintisi 21 Aralık 2014!

Adana'da 21 Aralık 2014 tarihinde Ceyhan. Kozan, Feke, İmamoğlu, Yiireğir, Seyhan, Karataş ve Sarıçam 'da bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Ceyhan'a 500 dairelik toplu konut yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Adana Ceyhan'a 500 dairelik TOKİ müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Ceyhan Belediye Başkanlığı'ndan 1 yıllığına kiralık 13 gayrimenkul!

Ceyhan Belediye Başkanlığı; belediye sınırları içinde yer alan 13 gayrimenkulü 1 yıllığına 15 Ekim 2014 saat 14.00 Çarşamba günü ihale ile kiraya veriyor. Tüm gayrimenkuller tarla olarak belirlendi.

ceyhan projeleri 2014 Haberi

ceyhan projeleri 2014


30 Mart mahalli idareler genel seçimlerinde halkın teveccühü ile Ceyhan Belediye Başkanlığına seçilen Alemdar Öztürk, teşekkür yemeği verdi.


Devlet bahçeli tesislerinde düzenlenen yemekte konuşan Başkan Alemdar Öztürk, "seçim çalışmalarımızda yerel yönetimi iktidar ile buluşturacağımızı hep söyledik. Hamdolsun ki bunun temelini atmış bulunuyoruz. Ak partinin ruhunda birleştiricilik vardır. Bu yüzden kapımız herkese açık. Seçim süreci geride kaldı, rozeti çıkardık artık hizmete başlıyoruz." dedi.


AK BELEDİYECİLİK DEĞİŞİMİNİ BAŞLATACAĞIZ


Ak Belediyecilik değişimini başlatacaklarını belirten Alemdar Öztürk, "Bu güne kadar hizmetten mahrum bırakılmış, en çok hizmette ihtiyacı olan mahallelerimizden işe başlayacağız. Ceyhan'ı birlikte yöneteceğiz. Allah'ın izniyle 5 yıl sonra Ceyhan'ı Cihan yapmış olacağız. Verdiğimiz her sözü tutmak için işe başladık. TOKİ ile birlikte önce kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz."



Alemdar Öztürk sözlerini şöyle tamamladı: "Ceyhan Belediyesi'nde beklediğimizden daha kötü...