26 / 04 / 2024

ceylan inşaat 2017 yatırımları

ceylan inşaat 2017 yatırımları

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, başarısız darbe girişimin yıl dönümünde önemli açıklamalarda bulundu.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Ceylan İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!

Gayrimenkul sektörüne faaliyet gösteren Ceylan İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme, şirket hakkında 8 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verdi...

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün şirket merkezinde gerçekleştirildi. Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu yayınlandı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

Ceylan İnşaat konkordato talep etti!

Ceylan İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin konkordato davasında mahkeme tarafından koruma kararı çıktı ve üç kişilik komiser heyeti atandı...

2017'de en hızlı büyüyen sektör inşaat oldu!

2017’nin en hızlı büyüme kaydeden sektörleri de sırasıyla inşaat, petrol, petrokimya, finans, tarım, sanayi ve havacılık olarak dikkat çekti. 

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

İnşaat malzemesi sanayisi üretimi 2017'de yüzde 6,4 arttı!

‘Türkiye İMSAD Şubat 2018 Sektör Raporu açıklandı. Raporda inşaat malzemesi sanayisinin, 2017 yılında üretimini yüzde 6,4 artırdığı vurgulandı.

Utopya Turizm İnşaat 2017 geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı geçici vergi beyannamesini yayınladı.

ceylan inşaat 2017 yatırımları Haberi

ceylan inşaat 2017 yatırımları


Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, başarısız darbe girişimin yıl dönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Hain darbe girişiminin hemen ardından ülkemiz iş adamlarının bayrağına vatanına sahip çıktığını söyleyen Ceylan, ”Hain darbe sonrası birlik ve beraberliğimizi güçlendirici her çalışmada ve platformda halkımızla birlikte olmaya gayret ettik. Bu hain kalkışmanın hedeflerinden biride Ülkemizin ekonomik dengelerini bozarak güvensizlik ve kaos ortamı yaratmaktı Ekonominin lokomotifi olan İnşaat sektörü de dolaylı olarak bu hain saldırıdan etkilenmiş olacaktı, ama olmadı beceremediler. Hamdolsun vatan ve Bayrak için bir ve beraber olan halkımızın kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin 15 Temmuz gecesi gösterdiği üstün gayret; sadece ülkemizi değil, gelecek nesillerimizi de kurtardı” dedi.


Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, geçtiğimiz yıl 15 Temmuz’da gerçekleşen başarısız darbe girişiminin yıl dönümü...