18 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat konkordato davası

Ceylan İnşaat konkordato davası

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Ceylan İnşaat konkordato talep etti!

Ceylan İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin konkordato davasında mahkeme tarafından koruma kararı çıktı ve üç kişilik komiser heyeti atandı...

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

İNTES'in acı günü! Nezir Ceylan vefat etti!

Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Nezir Ceylan hayatını kaybetti. İNTES, taziye ilanı yayınladı.

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

DSG İnşaat'ın iflas davasında şok gelişme!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev yapan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

Haselsan İnşaat'ın konkordato davası 19 Kasım'da!

1984 yılından bu yana alt yapı, sulama kanalları, barajlar, yollar, konut ve benzeri alanlarda faaliyette bulunan Haselsan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

Teknofor İnşaat'ın kesin mühleti 1 ay uzatıldı!

Mali anlamda sıkıntılı süreç geçiren Teknofor İnşaat, konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 28 gün daha uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. 

DSG İnşaat'ın iflasına karar verildi!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. Şirketin kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Haselsan İnşaat'ın konkordato duruşması 19 Ekim'de!

1984 yılından beri alt yapı, sulama kanalları, barajlar, yollar, konut ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren Haselsan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Özkıratlı İnşaat konkordato istedi!

10 yıldan fazla zamandır hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato istedi.

Ceylan İnşaat konkordato davası Haberi

Ceylan İnşaat konkordato davası

37 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyetlerde bulunan Ceylan İnşaat, maddi sıkıntılar yaşamasının ardından borçları ile başa çıkamayında konkordato talep etti. Şirketin 6 projesinde çalışmalar ve satışlar ise hala devam ediyor. 

Davacı Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin T.C. Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülmekte olan konkordato davası nedeniyle; borçlu tarafından 7226 sayılı Kanun'un Geçici 1 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi ve 30/04/2020 tarihli Resmî Gazete'de yayınlanan '' Yargı alanındaki hak kayıplarının önlenmesi amacıyla getirilen durma süresinin uzatılmasına dair '' Cumhurbaşkanı Kararı uyarınca; Borçluya verilen kesin mühletin,mühletin bitiş tarih olan 8 Temmuz 2020 tarihinden itibaren durma süresinin (86 günün) eklenmesi suretiyle, kesin mühletin 2 Ekim 2020 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi.

Konkordatonun tasdikine ilişkin dava duruşması 2 Ekim...