02 / 05 / 2024

CHBC Investment Holdings Limited

CHBC Investment Holdings Limited

CHBC Ofis Çözümleri Limited Şirketi, CHBC Investment Holdings Limited tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs 'ta Teşvikiye, Kat 5 Orjin Binası'nda kuruldu.

Kaisa Group Holdings'ten tedbir açıklaması!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings yaptığı açıklamada likidite sorunlarını çözmek amacıyla bazı tedbirler almakta olduğunu bildirdi.

Çinli emlak devi Kaisa ve birimlerinin borsa işlemleri durdu!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa’nın yönetim kolu Kaisa Prosperity Holdings Ltd., sağlık birimi Kaisa Health Group Holdings Ltd. ve inşaat ekipman sağlayıcısı Kaisa Capital Investment Holdings Ltd.’nin borsa işlemlerinin durdurulduğu açıklandı.

Çinli emlak şirketi Fantasia Holdings tahvil borcunu ödeyemedi!

Çin'in emlak şirketlerindeki nakit krizi yayılıyor. Haftalardır problemlerle karşılaşan Evergrande'nin ardından Fantasia Holdings de tahvil borcununun ödemesini yapamadı.

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Dolma tarafından kuruldu. 

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 12 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Husseın A.H . Mahmoud, Mohamed M.M. Abdelkarım ve Walıd A.A.  Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Işık ve Frıedrıch  Kolbıtz ortaklığında kuruldu. 

Turkuvaz İnvestment İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Turkuvaz İnvestment İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Omar AbdullahBa Wazır tarafından kuruldu.

Venüs İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Babak Mousavy ve Zohreh Emamyare ortaklığında kuruldu. 

Almusa Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ve Genel Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Almusa Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ve Genel Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Pearl Investment Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Investment Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Jm Worldwıde Investment Lp İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jm Worldwıde Investment Lp İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Anas Najar tarafından kuruldu. 

Smarty İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smarty İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Albakhash ve Azzam Al Axmeh ortaklığında kuruldu. 

CHBC Investment Holdings Limited Haberi

CHBC Investment Holdings Limited

CHBC Ofis Çözümleri Limited Şirketi, CHBC Investment Holdings Limited tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


CHBC Ofis Çözümleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve konusu yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet göstererek mevcut ve ileride getirilecek uygulanabilir yasa ve mevzuata uygun olarak, a) Her türlü işyeri, ofis, ticarethane, tesis, konut ve yapılar yapmak, restore etmek, tasarlamak, işletmek, kiraya vermek, kiralamak, almak, satmak, bunların peyzaj ve çevre düzenlemesini yapmak, tasarlamak, planlamak, projelendirmek, teknik hesaplarını yapmak, bunlar ile ilgili danışmanlık vermek, etüd, araştırma ve fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek, b) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak, dekorasyonla ilgili saha çizimleri, boya, parke, cam, cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik...