25 / 04 / 2024

Chıc House adres

Chıc House adres

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Valıd Sharıfıan tarafından kuruldu.

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

Tiny house'lara talep patladı! 250 bin TL'den başlayan küçük evler kalıcı konut oluyor! 

Önce pandemi ardından depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), artan ev ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak tercih ediliyor. İşte tiny house'lar ile ilgili merak edilenler...

Tiny House'lara talep arttı! Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi 

Türkiye’nin her yerinde hem depreme dayanıklı hem de konforlu ve kalıcı yaşam ünitelere ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda 45 günde teslim edilen Tiny House’lara olan talep arttı. Peki Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi.

Lily House yarın görücüye çıkıyor!

İngiltere Surrey bölgesinde hayata geçirilen Eden Grove projesinin 2. etabı Lily House 4 Mart'ta görücüye çıkıyor.

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

ABD'deki Beverly House 600 bin dolara kiralandı!

Amerika'da Los Angeles eyaletinde bulunan Beverly House 135 milyon dolarlık ev satıcı bulamayınca  600 bin dolara kiralandı.

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Valıd Sharıfıan tarafından kuruldu.

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

Chıc House adres Haberi

Chıc House adres

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Valıd Sharıfıan tarafından kuruldu.

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İÇ VE DIŞ TİCARET a.Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, transit ticareti, alımı ve satımı, iç ve dıs ticareti konularında faaliyetlerde bulunmak. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,...