24 / 04 / 2024

Chıc House iletişim

Chıc House iletişim

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Valıd Sharıfıan tarafından kuruldu.

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Valıd Sharıfıan tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Sahilada Rezidans Adatepe iletişim!

Sahilada Rezidans Adatepe iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Rezidans Adatepe'de metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlıyor...

Maltepe Sahilada iletişim!

Maltepe Sahilada iletişim için 0212 283 54 01-02 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirasiniz. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 25 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. B ve C bloğu satışa sunulan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

York Houses Bağcılar iletişim!

York Houses Bağcılar iletişim için 0216 380 80 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 19 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje Nanda Yapı imzası ile yükseliyor.

Bağcılar Mirage Residence iletişim bilgileri!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen Mirage Residence İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Bağcılar Mirage Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri!

3 blok şeklinde inşa edilen Mirage Residence projesi Sur Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Chıc House iletişim Haberi

Chıc House iletişim

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Valıd Sharıfıan tarafından kuruldu.

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İÇ VE DIŞ TİCARET a.Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, transit ticareti, alımı ve satımı, iç ve dıs ticareti konularında faaliyetlerde bulunmak. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,...