29 / 03 / 2024

Chicagoda mağaza açıldı

Chicagoda mağaza açıldı

VICTORIA'S Secret'ın yeni nesil meleklerinden Taylor Hill, önceki gün firmanın Chicago'daki yeni mağazasının açılışını yaptı.

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Albox Mutfak ABD ve İngiltere ikişer mağaza açacak!

Albox Mutfak serbest ticaret anlaşmasının yapıldığı İngiltere'de iki mağaza açmak için çalışmalara başladı, firma ABD'de de iki mağaza açacak.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Miniso ayda yüz mağaza açıyor!

Bugünlerde daha çok kapanan mağazalarla gündemde olan alışveriş merkezlerinin yüzünü güldüren üç marka arka arkaya mağaza açmaya devam ediyor.

MediaMarkt Türkiye 95 milyon TL’ye 20 mağaza açacak

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökyıldırım, "Bu sene Türkiye’de 95 milyon liralık yatırımla 20’nin üzerinde mağaza açacağız." diye konuştu...

Eren Adalı, Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Dekorasyona meraklı elitler için yeni bir mağaza açıldı. Ünlü işadamı Serdal Adalı'nın eşi Eren Adalı, ev dekorasyonuna sanatsal bir yorum katmak amacıyla İtalya'nın seçkin mobilya markalarını tek çatı altında toplayarak Ayn Design adıyla Nişantaşı'nda bir mağaza açtı.

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

Gebze Center'a 3 yeni mağaza açıldı!

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center, food court'ta açılan Kayseri Mutfağı ve zemin katta açılan Ajda Cafe ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatacak.

Karun Mücevher Londra'da mağaza açacak!

Ünlü isimlerin tercihi olan Karun Mücevher, ürünlerini Milano ve Venedik’ten sonra New York’ta da satmaya başladı. Oscar törenlerinde yıldızlarla kırmızı halıya çıkan Karun, Londra’da mağaza açmaya hazırlanıyor.

Ankara'da Bilkent Tepe Home mağaza açıldı!

Bilkent Tepe Home mağaza açılışı Ankara'nın ünlü simaları eşliğinde gerçekleşti. Modacı Deniz Berdan davete eşlik etti

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası açıldı!

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası olan OFİSSET Hayat Mobilya Mağazası, Atatürk caddesinde açıldı. Murat Teke'nin yaptığı OFİSSET Hayat Mobilya mağaza açılışına çok sayıda vatandaşlar katıldı

Chicagoda mağaza açıldı Haberi

Chicagoda mağaza açıldı

VICTORIA'S Secret'ın yeni nesil meleklerinden Taylor Hill, önceki gün firmanın Chicago'daki yeni mağazasının açılışını yaptı. Açılışta hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren 19 yaşıdaki model, moda  dünyasının gelecekteki yıldızlarından biri olarak...