26 / 04 / 2024

chp konyaaltı belediye başkanı muhittin böcek

chp konyaaltı belediye başkanı muhittin böcek

CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Sarısu Mahallesi’nde mülkiyeti Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan 26 bin metrekare alan üzerine Sağlık Tesisi inşa edeceklerini söyledi...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Belediye o ildeki 3 bin 700 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa alacaklar şimdi bakın!

Antalya ili Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Konyaaltı ilçesi, Hurma Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan arsayı 8 milyon 604 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Konyaaltı'nda 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsayı 8 milyon 604 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

İzmir Karaburun'da 190 yıllık cami için yıkım kararı!

Diyanet, İzmir’deki camiyi ibadete kapattı. Çevre Bakanlığı yıkım kararı verdi. CHP’li belediye caminin yıkılmaması için harekete geçti. 

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!

Konya Tuzlukçu Belediyesi kahveci ve lokantacı esnafına 1000 TL kira desteği verecek. CHP'li belediye geçtiğimiz günlerde belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 TL'ye çıkarmıştı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

chp konyaaltı belediye başkanı muhittin böcek Haberi

chp konyaaltı belediye başkanı muhittin böcek


CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri ve Sarısu’da mahalle toplantıları düzenledi.


Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin anlatıldığı tanıtım filmiyle başlayan toplantılarda, yeni dönemde yapacak olduğu projeleri anlattı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sarısu Mahallesi’nde mülkiyeti Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan 26 bin metrekare alan üzerine Sağlık Tesisi inşa edeceklerini, Hurma, Sarısu ve Liman Mahalleleri’nin odağında yer alan arazi üzerine sağlık kompleksi planladıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, proje içerisinde İhtisas Hastanesi, Yaşlı Bakım ve Reabilitasyon Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi gibi tesislerin yer alacağını söyledi. Geride kalan dönemde Sarısu Mahallesi’ne bir çok yatırım yaptıklarının da altını çizen Başkan Böcek, gerek modern parklar olsun gerek ise sıcak asfalt kaplama yollar olsun, bölgeye modern bir kimlik kazandırdıklarını kaydetti.


Öğretmenevleri...