24 / 04 / 2024

chp tekirdağ büyükşehir belediye başkan adayı Kadir Albayrak

chp tekirdağ büyükşehir belediye başkan adayı Kadir Albayrak

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak kimdir? Kadir Albayrak, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak'ın biyografisi...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkımı tartışma yarattı!

İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle tahliye edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki ana hizmet binası ile ilgili CHP'de fikir ayrılığı yaşandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 59 konutu satışa çıkardı!

Geçtiğimiz 16 ayda toplamda 1000 gayrimenkulü satan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şimdi de 59 konutu satışa sundu.

chp tekirdağ büyükşehir belediye başkan adayı Kadir Albayrak Haberi

chp tekirdağ büyükşehir belediye başkan adayı Kadir Albayrak

Kadir Albayrak kimdir?

Kadir Albayrak 18.02.1949 Tekirdağ doğumlu olup; İlk – Orta – Lise öğrenimlerini, Tekirdağ’da tamamladıktan sonra ,İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden 1971 yılında mezun olmuştur.İyi derecede İngilizce bilmektedir.


Evli ve iki çocuk sahibidir.(Erkek ve Kız) Erkek çocuğu Ortopedi Doktoru,Kızı Fen Bilgisi Öğretmenidir. Eşi ev kadınıdır.1972-1973 yıllarında askerlik görevini Hatay’da Seyyar Jandarma hudut görevi olarak tamamlamıştır. 


1971-1972 yılları arasında Tekel Araştırma Laboratuarında çalışmış, askerlik dönüşü Tekel Tekirdağ İçki Fabrikasında Kimya Mühendisi olarak Devlet Memurluğu görevine başlamıştır.(1967-1968-1969 öğrencilik yıllarında yine bu tesiste işçi olarak çalışmıştır. 


İlerleyen yıllarda Tekirdağ Tekel İçki Fabrikasında Laboratuar Şefi,Şarap-Rakı üretim amiri,İşletme Şefi,Müdür Yardımcılığı ve son 15 yıl Fabrika Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 1967 yılında CHP’ye üye olarak Gençlik Kollarında aktif görevler aldı.2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Tekirdağ Belediye...