26 / 04 / 2024

çift kirişli vinçKonecranes Türkiye

çift kirişli vinçKonecranes Türkiye

Konecranes Türkiye’nin Genel Müdürü Sami Korpela, “Tavan vinçlerinin, iki türünün de eşit derecede dayanıklı ve kaliteli” olduğunu ifade ediyor. Aslında daha fazla avantajının olduğunu da ekliyor.

A101’de 30 parça çatal-kaşık takımı 890 TL’ye, 2’li tava seti 159 TL’ye, çift kişilik bambu yorgan 579 TL’ye düştü!

A101’in 28 Eylül’de başlatacağı indirim kampanyasına dahil olan tüm ürünler açıklandı. Bu kapsamda, 30 parça çatal-kaşık takımı 890 TL’ye, 2’li tava seti 159 TL’ye, çift kişilik bambu yorgan 579 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 28 Eylül 2023...

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ödenecek tarımsal destekler açıklandı! Hangi ürüne kaç TL mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilerin merakla beklediği 2023 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler ve 2024 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum Kullanım Desteğine İlişkin Karar yayımlandı. Hangi ürün için çiftçilere ne kadar tarımsal destek ödemesi yapılacağı belli oldu. İşte o rakamlar

A101’e rafları boşaltacak indirimler geliyor! Çift kişilik nevresim seti 289 TL’ye, 2’li paspas seti 189 TL’ye düştü!

Yarından itibaren A101’e dev indirimler gelecek. Bu kapsamda, çift kişilik pamuk nevresim seti 289 TL’ye, 2’li paspas seti 189 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 14 Eylül 2023...

Bakan Kirişçi'den çiftçilere müjde: 2023 buğday taban giyatları açıklanacak! Hazırlıklarınızı yapın!

Türkiye'deki seçim sonrası gelişmeler devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 2023 buğday taban fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. Tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım da buğday fiyatları için tarih verdi. Detaylar şöyle...

Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı. Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Çiftçilerin cebi bugün dolacak! Destek ödemeleri hesaplara yatıyor! Hemen hesaplarınıza bakın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 2023 yılı tarımsal destekleme bütçesinin 57,6 milyar lira olduğunu belirtti ve bugün toplamda 5,5 milyar liralık tarımsal desteklemelerinin çiftçilerin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Bakan Kirişçi resmen açıkladı! Çiftçilere müjde üstüne müjde! Bu ücretlerin yarısı devlet tarafından ödenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çiftçilere son dakika müjdesi geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Tarımsal sulama ücretlerinin yarısının devlet tarafından ödeneceğini duyurdu.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Satılmış Doruk tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Zam şampiyonu kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, et fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Bakan Kirişci, çiftçinin mali bakımdan iyi durumda olduğunu söyledi.

çift kirişli vinçKonecranes Türkiye Haberi

çift kirişli vinçKonecranes Türkiye

Çift kirişli vinçlerin tek kirişli vinçlerden daha dayanıklı ve kaliteli olduğu algısı, tavan vinçlerinde sık karşılaşılan yanlış bir kanıdır. Konecranes Türkiye’nin Genel Müdürü Sami Korpela, “Tavan vinçlerinin, iki türünün de eşit derecede dayanıklı ve kaliteli” olduğunu ifade ediyor. Aksine, tek kirişli vinçlerin çift kirişli vinçlere kıyasla aslında daha fazla avantajının olduğunu da ekliyor.


Tek kirişli vincin avantajları 


Tek kirişli vinç çift kirişli vinçten daha kompakttır ve hafiftir, bu da tek kirişli vincin tavan boşluğu ve zemin alanının kısıtlı olduğu alanlarda tercih edilmesini sağlamaktadır. Malzemelerin kaldırılıp bina duvarlarının yakınına hareket ettirildiği durumlarda dahi tek kirişli vinç binaya daha çok yaklaşabilir. Sadece tek bir kirişin kullanılması, bina zeminine uygulanan ölü ağırlığın minimum olmasını ve bu şekilde bina tasarımlarının daha uygun maliyetli olmasını sağlar....