25 / 04 / 2024

çiftçiye kuraklık desteği verilecek mi

çiftçiye kuraklık desteği verilecek mi

AK Parti, Türkiye'nin belli başlı bölgelerinde özellikle tahıl ve bakliyat üreticilerini etkileyen kuraklık için seferberlik başlattı.

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Mazot ve gübre desteği bu tarihte çiftçilerin hesabına yatacak! Cumhurbaşkanı açıkladı, Bakanlık ödeme yapacak!

Eylül ayının ortalarına gelinmesiyle beraber, çiftçilerin mazot ve gübre desteği ile ilgili araştırmaları da hız kanzandı. Peki mazot ve gübre desteği ne kadar? İşte çiftçilerin beklediği o açıklama...

Ayçiçeği ekim alanları genişliyor! Borsalarda yağlık ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Çiftçiler dikkat! 

Osmaniye'de çiftçilere sağlanan desteklerle beraber ayçiçeği ekim alanları genişliyor. Peki borsalarda yağlık ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Çiftçiler dikkat! İşte yağlık ayçiçek 29 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? 2023 mazot gübre desteği sorgulama ekranı! 

Mazot ve gübre desteği başta olacak şekilde çiftçiler sık sık tarımsal destek ödemelerini araştırıyor. Mazot gübre desteği ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

YÖK'den deprem bölgesi için dil desteği geldi! Tüm akademisyenler yararlanabilir!

YÖK 2022 yılında Akademik Yabancı Dil desteği projesini başlatmıştı. Bu yıl yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgelerindeki 16 üniversite, toplamda 240 kontenjanı olan bir program düzenlediğini duyurdu. Bu programdan faydalanmak isteyen doktor öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğre

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

Çiftçiler şimdi kontrol edin! Mazot ve gübre destek ödemesi bu illerde yattı! Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesi ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Çiftçiler peş peşe açıklandı! Mazot gübre desteği sorgulama 2023!

'Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? 

Çiftçilerin mazot ve gübre desteği yattı mı? İl il mazot gübre ödemesinde son dakika! 

Çiftçilerin mazot ve gübre desteği yattı mı? İl il mazot gübre ödemesinde son dakika! İşte mazot gübre desteği ile ilgili merak edilen son dakika gelişmeleri...

Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği hangi illerde yattı? Hemen bu açıklamalara bakın! 

Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği hangi illerde yattı? Hemen bu açıklamalara bakın! İşte konuyla ilgili merak edilenler...

Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen Elazığ'da çiftçilere ödenen destek tutarları peş peşe açıklandı.Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! 

çiftçiye kuraklık desteği verilecek mi Haberi

çiftçiye kuraklık desteği verilecek mi

AK Parti, Türkiye'nin belli başlı yerlerinde tahıl ve bakliyat üreticilerini olumsuz etkileyen kuraklık için harekete geçti.

Üreticinin sorunlarının çözüm bulunması için çalışmalar başlatılırken, ücretsiz tohum, mazot ve gübre yardımı gündemde. Tarım ve Orman Bakanlığı kuraklığın etkilerini tüm boyutlatıyla görmek için sahaya inip tespitler yapıyor. Tarlada kalan ürün ile ilgili gelişmeler bu çalışmalar sonrasında şekil alacak.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; tüm dünya koroanvirüsle mücadele ederken aynı zamanda kuraklık ile de mücadele etmeye başladı. Türkiye'nin belli  başlı bölgelerinde özellikle tahıl ve bakliyat üreticilerini etkileyen kuraklık için AK Parti harekete geçti. Sıkıntı yaşayabilecek üreticinin sorunlarının çözmek için çalışmalar başlarken, ücretsiz tohum, mazot ve gübre yardımı da  gündemde yerini alıyor.

ÜCRETSİZ GÜBRE ÖNERİSİ

Kuraklık, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Akdeniz'in iç kısımlarında etkisini gösteriyor. Hükümet ...