25 / 04 / 2024

çifteler hizmet kompleksi son durum

çifteler hizmet kompleksi son durum

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Kars Kalesi ve çevresi hizmet kompleksi olacak!

Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Kalesi ve çevresinde yapılacak düzenlemelere ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Buraya gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere hizmet sunabilecek tesisler olabilecek aynı zamanda 8 dükkan ve 1 kafeterya ile bir lokantadan oluşan bir hizmet kompleksi olacak." dedi.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Eskişehir Çifteler Otogarı'nın temeli atıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler İlçesi’nde hayata geçireceği Yeni Otogar Binası ve Hizmet Birimleri Merkezi'nin temelini attı.

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi'nde sona gelindi!

Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde yapımına devam edilen kültür merkezi ve katlı otoparkının inşaatında sona yaklaşıldı.

Bursa Gürsu'daki sağlık ocağının yerine spor kompleksi mi yapılacak?

Bursa Gürsu Belediyesi'nin Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 1 nolu aile hekimliğinin kapatılacağını söyledi. 40 yıl önce inşa edilerek 9 mahalleye hizmet veren 1 nolu sağlık ocağı yıkılarak yerine spor kompleksi yapılmasının planlandığı açıklandı

İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi'nin ve bölge halkının spor tesisi ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptırılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nin ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sebze ve meyve sektöründe hizmet sunan esnafa müjdesini verdiği Yeni Hal Kompleksi bugün ihaleye çıkıyor.

Pendik Esenler'deki spor kompleksi tamamlanıyor!

Esenler Mahallesi’nde inşa edilen kapalı yüzme havuzlu spor kompleksi tamamlanma aşamasına geldi. Pendik’teki 5. spor kompleksi olarak hizmet vermeye başlayacak tesisin önümüzdeki aylarda hizmete açılması hedefleniyor.

Eyüp Kulüpler Birliği Yeni Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kulüpler Birliği'nin (EKB) yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Eyüp Stadyumu Kompleksi içerisinde bulunan EKB binasının açılışına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı

Çaycuma Belediye Kompleksi binası ihalesi 4 Ocak’ta!

Çaycuma Belediye Kompleksi binası ihalesi 4 Ocak’ta yapılıyor. Çaycuma Belediyesi yeni hizmet binasına kavuşmak için önemli bir aşamayı daha geçti. Kantarcı, "“Gelişen Çaycuma’ya daha iyi hizmet yolunda bir adımı daha atmış bulunuyoruz." dedi.

Mersin Spor Kompleksi fitness salonunun yüzde 90'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde yapılan fitness salonu inşaatının yüzde 90’ının tamamlandığı bildirildi. Mersin İdmanyurdu sporcuları ve spor kulüplerine hizmet verecek olan salonun 2016 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Esenler Spor Kompleksi Haziran 2016'da tamamlanacak!

Esenler Mahallesi’nde inşa edilen kapalı yüzme havuzlu spor kompleksinin yapımı hızla sürüyor. Tamamlandığında Pendik’teki 5. spor kompleksi olarak hizmet vermeye başlayacak tesisin Haziran 2016’da tamamlanması hedefleniyor.

çifteler hizmet kompleksi son durum Haberi

çifteler hizmet kompleksi son durum

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir yatırım yapılarak Çifteler’e kazandırılan Hizmet Kompleksi’nde geri sayım başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; kompleksin alt ve üst yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Kompleksin birçok birimi tek noktada toplayacağını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, merkez içerisinde Otogar, İtfaiye, ESMEK, eğitim ve seminer salonu bulunacağını dile getirdi. Çevre düzenlemelerinin ardından kompleksin hizmet vermeye başlayacağını ifade eden yetkililer, Çifteler’de alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile yatırımların devam edeceğini belirtti. 

Birçok farklı hizmet birimini tek noktada bir araya getiren Hizmet Kompleksi’nin Çifteler için önemli bir yatırım olduğunu ifade eden vatandaşlar, kompleksin açılışı için gün sayıyor.

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman...