26 / 04 / 2024

çiğ süt zam

çiğ süt zam

Çiğ süt fiyatlarına Ulusal Süt Konseyi tarafından zam yapıldı. Daha önce litresi 5 lira 70 kuruş olarak açıklanan çiğ sütün yeni fiyatı 7 lira 50 kuruş olarak belirlendi. Mart, nisan ve mayıs aylarında verilen 1 liralık destekleme primi tekrar 20 kuruşa indirildi.

Çiğ süte yüzde 21 zam! Etiketlere yarın yansıtılacak! İşte A101, ŞOK, MİGROS, CarrefourSa 31 Mart 2022 fiyat listesi!

Ulusal Süt Konseyi, 4 lira 70 kuruş olan çiğ süt fiyatını yüzde 21,2 oranında zam uygulayarak 5 lira 70 kuruşa çıkardı. Yapılan bu zam etiket fiyatlarına yarından itibaren yansıyacak. Peki, zincir marketlerde güncel süt fiyatları kaç TL? İşte A101, ŞOK, MİGROS, CarrefourSa 31 Mart 2022 süt fiyat lis

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Süte dev zam geldi! Artış zincir marketlere yansımaya başladı! BİM, ŞOK, Migros, A101...

Serbest piyasada çiğ süt fiyatının litresi 12 TL’den 15 TL’ye yükseldi. Söz konusu zam raflara da yansımaya başladı. Zincir marketlerde private label markalı yüzde 3.1 yağlı 1 litrelik sütün fiyatı 21.5 TL’den 24 TL’ye çıktı.

Ekim ayı çiğ süt üretim maliyeti açıklandı: Satış fiyatı 15,72 TL olarak güncellendi

TÜSEDAD (Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği), Ekim ayı itibarıyla çiğ süt üretim maliyetini kamuya duyurdu. Dernek, gerçek üretim girdi fiyatlarına dayanarak hesapladığı çiğ süt üretim maliyetini litre başına 13,10 Türk Lirası olarak belirledi. İşte detaylar...

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! İŞKUR üzerinden KPSS’siz personel alacak! Başvurular başladı...

İş arayan ve iş verenlerin ortak noktası olan İŞKUR'da pek çok iş ilanı yer alıyor. Söz konusu ilanlara bir yenisini Et ve Süt Kurumu ekledi. ESK, KPSS şartsız personel alımı yapacak.

BİM süt ve süt ürünlerine zam yaptı: 150 lira olan klasik beyaz peynir 215 liraya yükseldi

BİM market süt ve süt ürünlerine zam yaptı: Klasik beyaz peynir fiyatları arttı. İşte detaylar...

Moody's, Türkiye ekonomisi için büyüme tahminini yükseltti!

Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.

Marketlerde 1 litre süt 40 TL'ye dayandı! Son dakika: Süt ve süt ürünlerine yüzde 35'e varan zam!

Ağustos 2023 itibarıyla süt ve süt ürünlerine yüzde 12-35 aralığında yeni bir zam daha yapıldı. Zammın ardından bazı markaların bir litre süt fiyatı 38,95 liraya kadar yükseldi. İşte ayrıntılar...

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

çiğ süt zam Haberi

çiğ süt zam

Tarımda artan mazot, yem ve gübre fiyatları üreticiden alınan çiğ süte yeniden zam olarak yansıdı. Litresi 5 lira 70 kuruş olan çiğ süt artık 7 lira 50 kuruştan üreticiden çıkacak. Bu rakam aynı zamanda market raflarında satılan sütün litresine de zam demek. BİM, ŞOK, A101 gibi marketlerde satılan pastörize sütün litresi 8,5 lira ile 9,5 lira arasında değişiyordu. Çiğ sütün 7,5 liraya çıkmasıyla bu ürünlere de zam gelecek.

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt litre fiyatını 7 lira 50 kuruş olarak açıkladı. Mart, nisan ve mayıs aylarında verilen 1 liralık destekleme primi tekrar 20 kuruşa indirildi. Belirlenen fiyat 15 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak.

Çiğ süt fiyatında, yağ ve protein oranı üzerinden belirlenen 8 kuruşluk kesinti veya artış 10 kuruşa çıkarıldı.

"YENİDEN ZAM...