18 / 04 / 2024

Çiğdem Karaaslan dubai

Çiğdem Karaaslan dubai

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Hükümetten son dakika açıklaması: Artık kentlerimiz gecekondularla anılmıyor, konut çeşitliliği var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konut üretimi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve şehirleri inşa ederken dikkat ettikleri unsurları açıkladı. İşte ayrıntılar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Çiğdem Sazcı tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi için ihale yapıldı! Hangi firma ne kadar teklif verdi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul'da son dakika! İşte fizibilite raporundaki ayrıntılar...

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Kanal İstanbul raporundaki risk' başlıklı yazısı...

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Çiğdem Karaaslan dubai Haberi

Çiğdem Karaaslan dubai


AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.


Karaaslan'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2017 Fuarına katılmak için Dubai'ye giden Karaaslan, mimarlık ve emlak sektöründe dünyadaki yeni gelişmeleri inceledi.


Bu yıl 16'ncısı Dubai'de düzenlenen ve 100 ülkeden 50 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği belirtilen fuarda, inşaat sektörünün önemli temsilcileriyle bir araya gelen Karaaslan, stantları ziyaret ederek Ortadoğu'da gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında bilgi...