24 / 04 / 2024

çiğli devlet hastanesi nerede

çiğli devlet hastanesi nerede

30 yataklı eski Çiğli Devlet Hastanesi binaları, 21 Mayıs'ta saat 24.00'dan itibaren sağlık hizmetinı durdurarak 517 yataklı tam donanımlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne taşınacak

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ağustos ayında açılacak!

Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, toplam yatak kapasitesi 680'e çıkarılan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu yıl ağustos, eylül ayı gibi hizmete açılacağını söyledi...

Şişli Etfal Hastanesi arazisinde ne yapılacak?

Belediye Meclisi’nin 5 Nisan 2021'de düzenlenen oturumunda Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerinde yeniden inşa edilmesi oy çokluğuyla onaylanmıştı. Peki Şişli Etfal Hastanesi arazinde ne yapılacak? Hastane yerinde yeniden inşa edilecek mi?

Şişli Belediye Meclisi, Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın talebini kabul etti!

Şişli Belediye Meclisi, Şişli ve çevre ilçe sakinlerinden gelen “Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın” talebini oy çokluğuyla kabul etti.

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınma işlemleri başladı!

Yıkılması öngörülen Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınma işlemlerine başlanıyor. Hastanede hasta alımı durdu.

Şişli Etfal Hastanesi Seyrantepe ve Sarıyer'e taşınıyor!

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınacağı konusuna hasta yakınları ve sağlık personelleri tepki göstermişti. Ancak, Şişli Etfal Hastanesi yıl sonuna kadar iki yeni hastaneye taşınacak. 

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınma kararı protesto edildi!

Şişli Etfal Dayanışması üyesi bir grup, Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınma kararını protesto etti...

Şişli Etfal Hastanesi taşınıyor!

Seyrantepe ve Sarıyer Çayırbaşı’nda yapılan iki yeni hastaneye taşınacak olan Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınmaması için imza kampanyası başlatıldı...

Şişli Etfal Hastanesi kapanacak mı? İl Sağlık Müdürü açıkladı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Memişoğlu, "Şişli Etfal'i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Şişli Etfal Hastanesi bölünüyor mu?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölünerek Sarıyer-Çayırbaşı ve Seyrantepe’de iki ayrı hastane olarak hizmet vermesi planlanıyor. 

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

çiğli devlet hastanesi nerede Haberi

çiğli devlet hastanesi nerede

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde acil sağlık ve yataklı servis hizmeti de 21 Mayıs itibariyle başlayacak. Günde 5 binin üzerinde poliklinik hastası ve bin civarında acil başvurunun karşılanıp çok sayıda operasyonun da gerçekleştirebileceği sağlık kurumu, 21 Mayıs itibariyle tam kapasite İzmir halkına hizmet verecek.


Taşınma sürecinden sonra Karşıyaka Devlet Hastanesi yıkılıp yerine 150 yataklı yeni bir hastanenin inşaatı başlayacak. Çiğli Devlet Hastanesi ise bölgeye uygun başka bir sağlık hizmetinde değerlendirilecek.


İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu "Yeni hastanemizin kapasitesi bakımından tüm Kuzey İzmir'e hitap edeceği gibi diğer hastanelerin de yükünü hafifleteceğini inanıyoruz. Karşıyaka halkı artık çok daha modern ve kendisine yaraşır sağlık hizmetine kavuşacak" dedi. Yeni hastaneye müracaat etmek isteyen hastalar Karşıyaka'dan kalkan Ata Sanayi minibüsleri...