19 / 04 / 2024

Çiğli Egekent park

Çiğli Egekent park

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

İzka Park Yaşam Santorini fiyatları!

İzka Park Yaşam Santorini fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. Proje İzka İnşaat tarafından İzmir Çiğli Egekent bölgesinde hayata geçirildi...

Park Yaşam Santorini'de 228 bin TL'ye! Yeni proje!

İzka İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli Egekent bölgesinde hayata geçirilen Park Yaşam Santorini'de dairelerin fiyatları 228 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Şişli'deki parklar yenileniyor!

Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şişli sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyor. Yapılan çalışmalarŞa parklara daha modern bir görünüm kazandırılıyor.

Güneşli Palmiye Bahçeleri: Güneşli Palmiye Park projesinin adı değişti!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Park projesinin adı "Güneşli Palmiye Bahçeleri" oldu. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Güneşli Nurol Park proje fiyatları 2017!

Güneşli Nurol Park proje fiyatları 563 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park Evleri'nde 20 yıl taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

Güneşli Nurol Park satış fiyatları 2016!

Güneşli Nurol Park satış fiyatları 509 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park'ta daireler oturuma hazır...

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatlar!

Teslimlerin hemen yapıldığı Güneşli Nurol Park Evleri fiyatlar 509 bin TL’den başlayarak değişiyor. Proje konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Çiğli Egekent park Haberi

Çiğli Egekent park


Kazandırdığı yeşil alanlarla bir yandan kentin yeşil dokusunu güçlendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan da İzmirlilere nefes alacakları yeni cazibe merkezleri yaratıyor.  6 bin metrekarelik alanda Ege Kent Mahallesi’nde yapımı sürdürülen Çiğli Dr. Sadık Ahmet Parkı da bunlardan biri. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve uygulama çalışmaları başlatılan yeni semt parkı, içindeki yeşil alan korunarak biberiye, sarı çalı papatyası, bodrum papatyası, hanım tuzluğu, alev çalısı, zeytin çalısı ve yatay ardıç ile daha renkli bir görünüme kavuşturulacak. Dr. Sadık Ahmet Parkı’nda çocuk oyun alanı, kaskatlı havuz ve sebil de bulunacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi, zeminde kayrak taşı, granit ve doğal agregalı kompoze taş kullanarak doğanın yapısıyla uyumlu bir projeyi daha hayata geçirecek. Manzarasıyla büyüleyecek park, Çiğlilerin yeni buluşma alanı olacak. 



İzmir Büyükşehir...