19 / 04 / 2024

Cİhan Avrupark daire fiyatları

Cİhan Avrupark daire fiyatları

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark'ta dükkanlar satışa sunuluyor. Teslimlerin 2018'de yapılacağı projede dükkanlar 608 bin TL'den satılıyor. 

Ev almak isteyenler sahte tapuya dikkat! Üç yabancıya hayali daire satıldı!

İstanbul’da konut almak isteyen Bosna Hersek ve Fransa vatandaşı pek çok kişinin dolandırıldığı öğrenildi. Dolandırıcılar, hayali daire sattıkları kişilere, düzenledikleri sahte tapuları verdi. Yapılan şikâyetin ardından savcılık harekete geçti. Gözaltına alınan üç emlakçıdan biri tutuklandı.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kuralar çekildi!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi dün kura ile belirlendi. Kura listesi haberimizde yer alıyor...

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kura çekimi bugün!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi bugün çekilecek kura ile belirlenecek. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için başvurular bugün sona eriyor!

Emlak Konut GYO, Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için kura çekecek. Kura başvuruları bugün sona eriyor. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 şanslı kişi kurayla belirleniyor!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 hak sahibini kura ile belirleyecek. Kuraya katılım için son tarih 14 Ocak...

Nurol GYO'nun sermayesi 360 milyon TL'ye çıktı!

Nurol GYO, 400 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 205 milyon TL olan çıkarılmış sermayesini rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak toplam satış tutarını 360 milyon TL'ye çıkardı. 

Kapıcının kullandığı daire ortak alan mıdır?

6 bloklu bir sitede kooperatife ait bir daire var. Bu daire, kapıcı dairesi olarak kullanılıyor ve kapıcı 4 blok için çalışıyor. Oturduğum blok dışında bir blok tamamen arsa sahibine ait. Onun da kullanılan kooperatif dairesi için bir hakkı var mı?

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

Melikgazi Belediyesi 52 konut yapım ihalesi 24 Temmuz'da!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir M.3.Ada C-Blok 52 Daire + 3 Dükkan Kentsel Dönüşüm Konutları Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek...

Konut alıcıları için cazip daire tipleri!

Efe Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Paris Efe, konut alıcısına cazip daire tiplerini kaleme aldı. Efe, beyaz yakanın bütçelerine ve ödeme şartlarına en yakın ödeme planı genellikle 1+1 daire planı olduğunu belirtti...

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Pearl İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Cİhan Avrupark daire fiyatları Haberi

Cİhan Avrupark daire fiyatları

Avrupark'ta yer alan dükkanların fiyatları 608 bin TL ile 1 milyon 398 bin TL arasında değişiyor. Firmanın kendi bünyesinde satışa sunduğu dükkanlar 62 ile 123 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 

Ödeme planına göre iki seçenek sunulan Avrupark'ta yüzde 30 peşinde kalan bedel 24 ay vadeyle ödeniyor. Yüzde 50 peşinde ise kalan bedel 2018 yılının Eylül ayında ödeniyor. 


Cihan İnşaat imzası taşıyan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Daire fiyatları 508 bin TL'den başlayan Avrupark'ta 1+1'den 4+1'e kadar daireler yer alıyor. 


13 bloktan meydana gelen Avrupark projesi konum olarak Bahçekent Flora Evleri'nin arkasında, Hadımköy - Bahçeşehir Yolu üzerinde bulunuyor. 


Arsa alanı 42 bin metrekare olan Avrupark'ta toplamda  1.095 konut ve 89 ticari ünite tasarlandı. 

Avrupark Konutları'nda;

Fitness
Sauna
Cafe
Restoran,
Yüzme havuzu
Spor alanları
Çocuk...