19 / 04 / 2024

Cihan Orhan İnşaat adres

Cihan Orhan İnşaat adres

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Başaran Bayrak, Cihan Bayrak, Erhan Bayrak ve Habip Orhan Bayrak ortaklığında kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Ekşi tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Cihan Havalandırma İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Havalandırma İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Feyzullah Oturmak tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün yasaya ihtiyacı var!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Pala, inşaat sektöründe canlılığı korumak ve darboğazın önüne geçmek adına bir takım tedbirler alınması gerektiğini ve sektörün öncelikli olarak tam teşekküllü bir yasaya ihtiyacı oldupunu söyledi.. 

Cihan İnşaat tarıma da girdi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cihan İnşaat şimdi de tarım sektörüne girdi. Şirket tarım faaliyetlerini ‘Birlik Ziraat İşletmesi’ adı altında yürütüyor.

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cihan Orhan İnşaat adres Haberi

Cihan Orhan İnşaat adres

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Şirket, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapabilir, satabilir kendi hesabına arazi ve arsalar alabilir bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir. 2. Şirket, yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapabilir ve müstakil konut, iş hanları fabrikalar yollar baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşaat işlerini yapabilir, kiraya verebilir. 3. Şirket, Türkiye Cumhuriyet devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların kamu iktisadi teşebbüsleri iktisadi...