25 / 04 / 2024

Cihat Alagöz

Cihat Alagöz

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kuruldu!

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de  Akif Fuat Alagöz tarafından kuruldu.

Evla Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evla Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Alagöz tarafından kuruldu.

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Alagöz tarafından kuruldu.

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yiğit Köse ve Sertaç Alagöz tarafından kuruldu.

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Aytuğ Şahin Yavuz Alagöz tarafından kuruldu.

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sefa Alagöz tarafından kuruldu.

Js İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Js İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Julıen Lıonel Gautıer ve Sedat Alagöz ortaklığında kuruldu.

İsvan Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsvan Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadım Alagöz tarafından kuruldu.

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tüten,İbrahim Alagöz ve Mehmet Melih Haliloğlu ortaklığıyla kuruldu.

Amega Turizm Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Amega Turizm Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mert Alagöz tarafından kuruldu. 

Cihat Alagöz Haberi

Cihat Alagöz

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliğiyle düzenlenen 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı açıldı.


Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen törende konuşan Vali Yardımcısı Dursun Balaban, fuarlara katkı verenlere teşekkür ederek, fuarların ülkelerin sanayicileri tarafından üretilen mal ve hizmetlerin, toplu halde sunumunun ve teşhirinin yapıldığı büyük organizasyonlar olduğunu belirtti.


Balaban, İDEV'in her geçen gün ziyaretçi sayısını arttırdığına işaret ederek, şunları söyledi:


"Geleneksel hale getirilen bu fuarlar sayesinde üreticiler hem üretikleri mal ve hizmetleri toplu şekilde teşhir etmekte hem de mal ve hizmetleri pazarlayacak bağlantılar yapmaktadır. Kullanıcılar da birçok ihtiyaç malzemelerini mağaza mağaza gezmek yerine topluca bir arada görerek tanıma ve satın alma imkanı bulmaktadır. Bu fuarların, her yıl daha fazla...