26 / 04 / 2024

çile mobilya tse e1 belgesi aldımı

çile mobilya tse e1 belgesi aldımı

Çilek Mobilya' nın E1 standardına uygun olarak ürettiği mobilyalar, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından kanserojen etkinin olmadığını gösteren TSE E 1 uygunluk belgelendirmesine layık görüldü....

İnanılmaz! Mobilya fiyatları neredeyse araba fiyatları ile yarışıyor!

Dünya genelinde yükselen enflasyon ve hammadde tedariğinde yaşanan sorunlar mobilya üretiminde de maliyetleri olumsuz etkiliyor. Özellikle lüks segmentte ve yurt dışı pazarlara yönelik çalışan mobilyacılar, fiyatların araba, hatta neredeyse ev fiyatları ile yarışır hale geldiğini belirtiyor.

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de mobilya ve yapı alışveriş harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize hareket katın!

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize ideal çözümler sunuyor. Kardia TV Ünitesi modüler yapısıyla dikkat çekiyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası ile lezzeti keyfe dönüştürür!

Keyifli anların mimarı olma mottosuyla hareket eden Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor.

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile keyfinize keyif katın!

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile dekorasyon trendlerini yakından takip ederek birbirinden farklı tasarımlarıyla sizin duygularınızı yansıtan yaşam alanları oluşturuyor.

Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile fark yaratıyor!

Dekorasyonda renk seçiminin önemi yadsınamaz. Tercih ettiğiniz renk ve tonlar ile yaşam stilinizi yansıttığınız alanlar yaratmanız mümkün. Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile yaşam alanlarında fark yaratmaya devam ediyor.

İder Mobilya Limyra Yemek Odası ile doğadan ilham alın!

İder Mobilya, Limyra ile yemek odalarında sadeliğin şıklığını mükemmel bir performansla gözler önüne seriyor. İder Mobilya Limyra Yemek Odası Takımı fiyatı 3.535 TL.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası ile lezzeti keyfe dönüştürün!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odası'nı kullanıcıları ile buluşturuyor. Sahra Yemek Odası Yemek Odası ile kendinizi daha özel hissedebilirsiniz.

çile mobilya tse e1 belgesi aldımı Haberi

çile mobilya tse e1 belgesi aldımı


Çilek açıklamasına göre, tasarımları ile hem çocuklar hem de ebeveynler için cezbedici olan mobilyalar, kullanılan hammaddeler ya da yanlış üretim tekniklerinden dolayı sağlığı tehdit edebiliyor. Mobilyalarda kullanılan bazı cila ve boyalar kanserojen maddeler içerebiliyor ve bu maddelerin uzun süre solunması veya bunları içeren mobilyalara temas edilmesi ciddi rahatsızlıklara yol açabiliyor. Çilek Mobilya sektörde dünyanın birçok ülkesinde temel kriter olan ve ihracatta büyük önem taşıyan TSE E1 Uygunluk Belgesi'ni alarak ürünlerinin çocukların sağlığına zarar vermediğini tescilledi.


Konuya ilişkin açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, TSE E1 Uygunluk Belgesi'nin üretimdeki temel malzeme olan suntalam ile ilgili olduğunu belirtti. Çilek, "E1 Belgesi, suntalamın içeriğindeki 'formaldehit' maddesinin sağlığa zarar vermeyecek düzeyde kullanıldığını gösteren, mobilya sektöründe başta Avrupa ülkeleri olmak...