20 / 04 / 2024

çilek mobilya satış noktaları

çilek mobilya satış noktaları

Çilek, yurt içinde de büyümeye devam ediyor. Konsept mağazacılık anlayışıyla müşterilerine rahat ve konforlu bir alışveriş imkanı sunan Çilek, İstanbul'daki 56. mağazasını Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi'nde açıyor...

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, mobilya sektöründe uygulanan KDV indiriminin sektörü canlandırdığını açıkladı. 

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

Mobilyada uygulanan KDV indirimleri satışlara yansıdı. Mobilya satışları yüzde 40 artarken, 30 binlik ek istihdam yaratıldı.

Mobilya satışları KDV indirimiyle yüzde 40 arttı!

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "Mobilyada KDV indiriminin başladığı şubat ayının ilk günlerinden bu yana satışlar yüzde 40 oran ile arttı.''

Mobilya satışları yüzde 40 arttı!

Mobilya sektöründe şubat ayının başında nisan sonuna kadar yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülen KDV indiriminin süresi eylül ayı sonuna kadar uzatıldı.

Vergi indirimi, mobilya ve beyaz eşya satışlarını artırdı!

KDV ve ÖTV'deki indirim beyaz eşya ve mobilya satışları artırdı. Mobilya satışlarında yüzde 55, beyaz eşya satışları ise yüzde 25 oranında artış yaşandı.

İder Mobilya İzmir'deki ikinci mağazasını Çiğli’de açtı!

İder Mobilya, satış ağını genişletiyor. Mehmet Pınarbaşı "Çiğli’de açarak İzmirlilerin taleplerine yanıt vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Çilek Mobilya, Kilis'te mağaza açtı!

Avrupa’nın yanı sıra Anadolu’nun her köşesinde yatırımlarına hızla devam eden Çilek, daha çok çocuk Çilek’le büyüsün diye 175. Mağazasını Kilis’te açtı.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına mobilya satışa sunuldu!

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor. Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor.

Çilek Mobilya Kenya'da mağaza açtı!

Farklı coğrafyalardaki satış noktalarını artırıp daha çok çocuğa ulaşmayı hedefleyen Çilek, Afrika’daki son satış noktasını Kenya’nın başkenti Nairobi’de açtı. Çilek, iki satış noktasının da yolda olduğunu müjdeledi

çilek mobilya satış noktaları Haberi

çilek mobilya satış noktaları


Dünyanın bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezinde İstanbul'daki 56. mağazasını açıyor.   


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, Çilek, yurt içinde de büyümeye devam ediyor. Konsept mağazacılık anlayışıyla müşterilerine rahat ve konforlu bir alışveriş imkanı sunan Çilek, İstanbul'daki 56. mağazasını Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi'nde açıyor.


120 metrekarelik alana sahip olan mağaza, Çilek'in birbirinden özgün ve Mocha, Natura Baby, Softy, Romantic ve Black Pirate gibi en yeni tasarımlarını çocuklar ile buluşturuyor.


Bu yıl içinde Türkiye'nin farklı noktalarında yeni mağazalar açmayı planladıklarını ifade eden Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Kadir Has Çocuk Dünyası mağazasıyla İstanbul'da 56, Türkiye'de ise 166 satış noktasına ulaştıklarını söyledi. Alışveriş pastasında en büyük dilimi oluşturan İstanbul'da yeni mağazalar açacaklarını belirten Talha Çilek,...