20 / 04 / 2024

çılgın sayılsal

çılgın sayılsal

Milyonlarca vatandaşın bir umut ışığı olarak şansını denemeye devam ettiği Milli Piyango’da Bu akşam gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Rakamlar Milli Piyango’nun YouTube kanalında yapılan canlı yayında çekildi.

Kazananlar belli oldu! İşte çılgın loto sonuçları…

Milyonlarca vatandaşın bir umut ışığı olarak şansını denemeye devam ettiği Milli Piyango’da Bu akşam gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Rakamlar Milli Piyango’nun YouTube kanalında yapılan canlı yayında çekildi.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Kastamonu Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Kastamonuluların 11 yıllık yeni hastane hasreti sona eriyor. Batı Karadeniz'in en büyük hastanesi olacak olan 400 yataklı yeni devlet hastanesinin açılması için artık gün sayılıyor.

Buca Tarık Akan Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

İzmir'in Buca İlçesi'nde, üniversiteli gençlerin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayacak 'Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi', açılış töreniyle kapılarını açmak için gün sayıyor.

Manisa Cumhuriyet Caddesi için gün sayılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kula'nın trafik yükünü azaltacak Cumhuriyet Caddesi'nde temel çalışmalarında sona gelindi Dev proje gün sayıyor.

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

Bursa Vakıf Kültürü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Tarih başkenti Bursa’yı, müzecilik anlamında da öncü bir kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Osmanlı’dan günümüze vakıflar ve vakıf eserlerini anlatan Vakıf Kültürü Müzesi’nin açılışı için gün sayıyor.

Samsun Kalaycılı Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Kalaycılı Mahallesi'ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan 260 metre uzunluğunda,7 metre genişliğindeki 10 ayaklı köprüde çalışmalar bitti ve açılış için gün sayıyor.

Kula Meslek Yüksek Okulu açılış için gün sayıyor!

Celal Bayar Üniversitesi, Kula Belediyesi ve Kulalı iş adamı Hüseyin Akhan işbirliğinde yapımına başlanılan Kula Meslek Yüksek Okulu inşaatı ve çevre düzenlemesi yeni eğitim öğretim yılı için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'ni açılış için gün sayıyor!

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından 2014 yılında inşaat çalışmaları başlayan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Elbistan ile bölgenin en büyük yatırımı olan ve inşaatının yüzde 95’i tamamlanan hastanede, test çalışmaları başladı.

Menderes Türel: Antalya Boğaçayı Türkiye’nin çılgın projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel: '' Boğaçayı projemiz Türkiye’nin Kanal İstanbul’dan sonraki ikinci çılgın projesi. Projede büyük bir yat limanı, 40 kilometrelik yeni bir sahil oluşturulacak.'' dedi.

Sivasspor Stadı açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Vali Gül: Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici" dedi.

Çılgın projeler arsa fiyatlarını artırdı!

Çılgın projeler arsa fiyatlarını da ‘çıldırttı’. Köprüler, havalimanları, kanallar ve tünellere kadar birçok mega projenin çevresindeki arsalar yüzde 100 ila 250 arasında değer kazandı.

çılgın sayılsal Haberi

çılgın sayılsal

Milli Piyango TV YouTube kanalından yayınlanan çekiliş sonuçları saat 21.30’da gerçekleşti. Canlı olarak yayınlanan çekilişte kazanan numaralar ise şöyleydi; 

46, 79, 81, 82, 83, 88, 52(Joker) ve 85 (SüperStar)

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30’da yapılıyor.
 

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasında 6 tanesi seçilerek kolon oluşturmana dayalı bir oyundur. Seçilen kolonlarında en az 2 ya da en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz.

Çılgın Sayısal oynamak için, gerek www.millipiyangonline.com gerek ise Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon yapabilirsiniz. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden de Çılgın Sayısal Loto kuponunu doldurarak, oyun...