16 / 04 / 2024

çim saha

çim saha

Çatalca İlçesi Çanakça Ve Çiftlik Köylerine Suni Çim Saha Yapılması Ve Mevcut Spor Tesislerinin Onarımı İnşaatı yapım işi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkıyor

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Akyazı Stadı'nda çim serimi bitti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona gelindi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nde sona gelindiğini açıkladı. Turan, Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Kadriye Kanbur İlkokulu’na 30 metre boyunda 19 metre eninde sentetik çim halı saha yapımı tamamlandı, saha öğrencilerin hizmetine sundu.

Alanya'ya yeni futbol sahası!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Oba Mahallesi’nde Sadullahoğlu Futbol Sahası’na 50x95 metre ebatlarında çim saha yapımı çalışmalarına başladı. Drenaj ve alt yapı çalışmalarının sürdüğü sahanın 15 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Hatay Belen'e 4 adet spor tesisi yapılacak!

Hatay’ın Belen İlçe Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ilçeye 1’i çim saha 3’ü basketbol sahası olmak üzere toplam 4 adet tesisin yapılacağını açıkladı.

Konya Akşehir'de sentetik çim saha çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Yasası ile Konya’nın Akşehir ilçesinin bir mahallesi haline gelen Doğrugöz’de, Akşehir Belediyesi tarafından başlatılan sentetik çim saha çalışmaları tamamlanarak bitirildi.

Yılmaz Erdoğan evinin bahçesine çim saha yaptırdı!

Yılmaz Erdoğan, futbol oynayan oğlu Rodin için, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde aldığı evinin bahçesine özel çim saha yaptırdı, Erdoğan, oğluyla birlikte çim sahada idman yapmayı da ihmal etmiyor.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'na sosyal tesis yapıldı!

Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nın yanında bulunan iki sentetik çim saha için yeni soyunma odaları yaptı. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Amatör futbol takımlarımız bu kış maçlarda bu tesis sayesinde rahatlayacak” dedi.

Tekirdağ Malkara'da halı saha yapım çalışmaları incelendi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kozyörük Mahallesi’nde Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik yüzeyli çim halı saha yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Eskişehir Tepebaşı'nda yeni bir spor tesisin temeli atıldı!

8 bin metrekare alana sahip olacak tesisin içerisinde sentetik çim saha, basketbol sahası, kapalı spor salonu ve sosyal alanlar yer alacak.

Ardahan Göle Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Göle ilçesinde, Tahtakıran ve Çayırbaşı köyü içme suyu projesi ile Nilüfer Göle Sosyal Bilimler lisesi kız-erkek pansiyonu, TOKİ park, sentetik çim saha ve 500 kişi kapasiteli tribünün faaliyete geçmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

çim saha Haberi

çim saha

Çatalca İlçesi Çanakça Ve Çiftlik Köylerine Suni Çim Saha Yapılması Ve Mevcut Spor Tesislerinin Onarımı İnşaatı yapım işi ihaleye çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği ihale 16 Ekim saat 11.00'de gerçekleştirilecek. 


İhale kapsamında işe sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak başlanacak. İşin tamamlanması ise yer tesliminden itibaren 210 (ikiyüzon) takvim günü olarak belirlendi. 


İlanı detaylı görüntülemek için