28 / 03 / 2024

Çimento fiyatı 2019

Çimento fiyatı 2019

Çimento şirketleri ani bir kararla çimentoya yüzde 50 zam yaptı. Yüzde 40 zamın geçtiğimiz Ocak ayında yapılacağı açıklanmıştı.

Çimentoda zamlı tarife!

Çimento sektörü 2019 yılına yüzde 40’lık zamla girdi. Fiyat artışı bugünden itibaren geçerli olacak.

MÜSİAD'dan çimento zammına tepki!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin, “Çimentoya 2018 yılında yüzde 40’a yakın zam yapılmışken ve gevşeyen kurlarla beraber indirim beklerken, yapılan bu zamma anlam veremedik. “dedi.

İnşaat sektörüne çimento zammı darbesi!

Çimento sektörü 2019 yılına yüzde 40’a varan fiyat artışıyla girdi. Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, zamlı tarifenin 1 Ocak’tan sonra geçerli olacağını söyledi.

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi

İnşaatın en önemli yapı malzemelerini başında gelen çimento fiyatları merak ediliyor. 1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatları fırladı! 1 kg çimento fiyatına zam geldi! 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli malzemelerinden biri olan çimento fiyatları resmen fırladı. 1 KG çimento fiyatına zam geldi. Çimento fiyatları ne kadar oldu? 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatlarına zam geldi! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün vagzeçilmez malzemelerinden olan çimentonun fiyatı merak ediliyor. Çimento toorba fiyatı ne kadar? 50 KG torba çimento fiyatı en çok araştılanlar arasında yer alıyor. Edinilen bilgiye göre çimneto fiyatlarına zam geldi. Çimento fiyatları ne kadar oldu?

Çimento fiyatları yüzde 20 zamdan sonra sabitlendi! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 çimento fiyat listesi

Depremden etkilenen 11 ilde inşaat malzeme fiyatları çimento fiyatları yüzde 20 zamdan sonra sabitlendi! Peki Çimento fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatı neden artıyor? 50 kiloluk çimento fiyatı ne kadar? 13 Nisan 2023 fiyat listesi!

Çimento fiyatları inşaat sektöründe olan pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Çimento fiyatlarında ay sonu şoku! Zam üstüne zam gelmişti! Çimento fiyatları ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

İnşaat sektörünün olmazsa olmazı olan çimentonun fiyatları sık sık araştırılıyor. Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam üstüne zam gelmişti. Peki son dakika çimento fiyatları bugün ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatlarına büyük zam geldi! 25 Mart 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat onarımının olmazsa olmazı olan çimentonun güncel fiyatları merak ediliyor. Depremin ardından çimento fiyatlarına büyük zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 25 Mart 2023 çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatları ne kadar oldu? Çimento 21 Mart 2023 fiyat listesi

Kahramanmaraş depreminin ardından inşaat malzemelerine gelen zam sektöre bomba gibi düştü. Çimento fiyatlarına büyük zam geldi. Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 fiyat listesi.

Çimento fiyatları resmen fırladı! Fiyatlar havada uçuşuyor! 50 kg çimento ne kadar? 26 Aralık 2022 çimento fiyatları

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan çimento fiyatlarına bugün yüzde 30 zam geldi. Gelen zamla birlikte çimento fiyatları resmen fırladı. Peki güncel çimento fiyatları ne kadar oldu? 2022 çimento fiyatları kaç lira? 26 Aralık 2022 çimento fiyat listesi.

Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı! 26 Kasım 2022 güncel beton ve çimento fiyat listesi

Çimento sektöründe fiyat oynaklığı devam ediyor. Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı. Peki güncel çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel çimento ve beton fiyat listesi...

Çimento, beton ve kiremit fiyatlarına zam geldi mi? Güncel çimento, beton ve kiremit 14 Kasım 2022 fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan çimento, beton ve kiremit fiyatları merak ediliyor. İnşaat birim maliyetlerinin yükselmesi ile gözler inşaat malzemelerine çevrildi. Peki çimento, beton ve kiremit fiyatları ne kadar? 14 Kasım 2022 çimento, demir ve beton fiyat listesi...

Demir fiyatları yerle bir oldu! Çimento ve beton fiyatları uçtu! İşte 9 Kasım 2022 demir, çimento ve beton fiyat listesi

Güncel demir fiyatlarında son bir haftadır büyük düşüşler yaşanıyor. Gün geçtikçe artan indirimler demir fiyatlarını yerle bir yaptı. Öte yandan çimento ve beton fiyatları ise uçuşa geçti. İşte güncel demir, çimento ve beton fiyat listesi...

Çimento fiyatı 2019 Haberi

Çimento fiyatı 2019

Çimento sektörü çimentoya yüzde 50 zam yaptı. Zamlara tepki gösteren müteahhitler iş bırakma eylemine ve konuyu rekabet kuruluna taşımaya hazırlanıyor.

Ocak ayında yüzde 40 zam kararı alan ancak tepkiler üzerine zamları geri çeken çimento şirketleri ani bir kararla çimentoya yüzde 50 zam yaptıklarını söyledi. Müteahhitler iş bırakma eylemi yapmaya hazırlanıyor. 

Şantiyeler duracak

Çimento şirketlerinin ocak ayının başlarında çimentoya yüzde 40’lara varan zam yapacaklarını duyurması müteahhitlerin tepkisine neden oldu. İnşaat Müteahhtleri Konfederasyonu (İMKON) zamlara tepki göstermek için şantiyeleri durduracaklarını belirtti. 

Yüzde 50 zam

Çimento zamlarının geri çekilmesinden yaklaşık 1 ay sonra çimento şirketleri ani bir karar alarak yüzde 50 zam yaptıklarını açıkladı. Çimento firmalarının zam açıklamasının ertesi günü zamlı tarifeden satışlar yapılıyor. 

İzmir’deki inşaat sektörü temsilcileri ise yapılan zamlara tepki gösterdi. 

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) başkanı Ziya...