18 / 04 / 2024

Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay

Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Çimsa’nın 9 aylık satış geliri 865 milyon TL!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, 2015 yılının ilk 9 ayında satış gelirinin 865 milyon TL’ye ulaştığını açıkladı.

Çimsa, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği birincilik ödülünü kazandı!

Kadın çalışan istihdam eden Çimsa, şirket bünyesinde cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik çalışmaları nedeniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ‘Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü’ ile onurlandırıldı.

Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcılıklarına kimler atandı?

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Genel Müdür Yardımcılıklarına yapılan atamaları Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi. İşte Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan o isimler...

Nevra Özhatay Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Nevra Özhatay Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcısı olduğunu bildirdi. Çimsa Çimento tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Murat Ermeydan, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü oldu!

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj Genel Müdürlüğüne atandı. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyyüp Karahan ise İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı...

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO Genel Müdür Vekili oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Vekili oldu.

Ali Kirpi Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Akçansa Çimento sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Kirpi Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Karayolları Genel Müdür Yardımcılığı'na Adnan Köklükaya atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı'na müşaviri Adnan Köklükaya'yı atadı. Köklükaya'nın yerine Müşavirlik görevine Bayram Şahin getirildi.

Saf GYO A.Ş'nin Genel Müdür Yardımcısı Ulvi Dikbaş'ın annesi Ayten Dikbaş vefat etti!

Saf GYO A.Ş'nin Genel müdür yardımcısı Ulvi Dikbaş'ın annesi Ayten Dikbaş vefat etti. Cenaze bugün ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılıp, Asrı Mezarlığı'na defnedilecek...

Tacettin Pekgüzel Sur Çelik Kapı Genel müdürü oldu!

Tacettin Pekgüzel, 21 yıldır yönetim kurulu üyeliğini yürüttüğü aile şirketleri Sur Çelik Kapı'nın Genel Müdürü oldu. Tacettin Pekgüzel Genel Müdürlük görevini abisi Yalçın Pekgüzel'den 16 Haziran 2014 tarihinde devralacak.

James Emmett HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak!

Martin Spurling, HSBC EMEA ( Avrupa ve Orta Doğu Afrika ) Bölgesi Bireysel Bankacılık Başkanı görevine terfi ediyor. James Emmett HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak.

Levent Taşkın Danfoss Türkiye Genel Müdürü oldu!

Isıtma soğutma sektöründe 25 yılı aşkın süredir çeşitli firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Levent Taşkın, Danimarka’nın en büyük sanayi topluluğu Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü oldu.

Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay görevinden ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu' nda bugün Yatırım Planlama ve Yönetimi' nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay'ın görevinden ayrıldığını duyurdu...

ASELSAN'da Genel Müdür görevine Faik Eken getirildi!

Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın yerine Faik Eken'in getirilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Cengiz Ergeneman tören sırasında konuşma yaptı...

Hande Osma, Yapı Kredi Koray GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Hande Osma'nın Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladığını bildirdi.

Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay Haberi

Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.


Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, “İnovasyonla bir yandan çimentonun, estetiğin ve sürdürülebilirliğin hammaddesi olarak yeniden keşfedilmesini amaçlıyoruz, diğer yandan da beklenti ve ihtiyaçları öngörerek, pazar trendlerine ve dinamiklerine yön vermeyi hedefliyoruz” dedi.


Türkiye’de ve dünyada önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden biri olan Çimsa’nın bugün ulaştığı başarının ardında, fark yaratan, yeni ve yenilikçi yaklaşımı yatıyor. Çimsa, 2000 yılından bu yana, Türkiye’nin ilk ve tek Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde katma değeri yüksek ve özel ihtiyaçlara yönelik özel ürünler geliştiriyor. “Benimsediğimiz yenilikçi yaklaşımla; Çimento sektöründe inovasyonu yaparsa Çimsa yapar! ” diyen Çimsa Genel Müdürü Nevra...