25 / 04 / 2024

Çimsa sançim sözleşmesi

Çimsa sançim sözleşmesi

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sançim sözleşmesi fesedildi.

Ata GYO'nun Kayseri projesinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ata GYO'nun yeni düzenlenen kira sözleşmesi ile alış ve satış işlemi bulunmamakta olup, Kayseri/Talas Projesinde Tab Gıda San. Tic. A.Ş.'nin kiracısı olduğu 1 adet bağımsız bölüm faaliyete başlanmadan kira sözleşmesi feshedildi. 

Kira sözleşmesi bitmeden evden çıkmak isteyenler, dikkat!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, kira sözleşmesi bitmeden evden çıkmak isteyenleri uyardı. İşte erken tahliye halinde kiracının sorumluluğu...

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

JCR Avrasya Derecelendirme ile Emay İnşaat'ın sözleşmesi iptal edildi!

JCR Eurasia Rating ile “Emay İnşaat Taahhüt San. Tic. A.Ş.” arasında 1 Aralık 2014 tarihi itibariyle imzalanan Kredi Derecelendirme sözleşmesi iptal edildi.

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi yenilendi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile kira sözleşmesi yenilendi.

Tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası'nın sözleşmesi imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. yetkilileri ile Yapım İşi Sözleşmesi imzaladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul hizmet alım sözleşmesi sonlandırıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "Hizmet Alım Sözleşmesi" bugün SMM Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Bozkuş Kahyaoğlu'nun sabit bir göreve geçmesi nedeniyle karşılıklı olarak sözleşme kapsamında sonlandırdı.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Devre tatil sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Devre tatil, uzun süreli tatil hizmeti, değişim ve yeniden satış sözleşmelerine uygulanacak usul ve esasları, Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliğinde açıklanıyor. Peki, devre tatil sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Ön ödemeli devre tatil değişim sözleşmesi ön bilgilendirme formu!

Ön ödemeli devre tatil değişim sözleşmesi konaklama veya diğer hizmetlere geçici olarak erişim imkanı veren bir sisteme katılma hakkı tanıyan sözleşmelerine deniyor. İşte ön ödemeli devre tatil değişim sözleşmesi ön bilgilendirme formu...

Kuyumcukent GYO'dan hizmet alım sözleşmesi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., SMM Bilişim ve Finansal Hizmetler A.Ş. ile Hizmet Alım Sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin yaptığı açıklama...

Çimsa Sançim sözleşmesi feshedildi!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sançim sözleşmesi fesedildi.

Çimsa, Sançim Bilecik Çimento'nun yüzde 100'nü satın aldı!

Sabancı Holding'e ait çimento sektöründe faaliyet gösteren Çimsa, Sançim Bilecik Çimento'nun tamamını 220,7 milyon dolara almak için sözleşme imzaladığını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu' na bildirdi...

Çimsa sançim sözleşmesi Haberi

Çimsa sançim sözleşmesi

Çimsa tarafından yapılan açıklama şöyle;


Hisse devir sürecinin uzamasının, Şirketimiz ile SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton San. ve Tic. A.Ş.'nin mali ve ticari operasyonları yönünden belirsizlik yaratmasından dolayı, Şirketimiz ile SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton San. ve Tic. A.Ş. ortakları arasında, 15.07.2014 tarihinde imzalanan Hisse Alım ve Satım Sözleşmesi ve varsa bu bağlamda yapılmış olan tüm mutabakat, teklif-kabul yazışmaları, protokol veya ön sözleşmeleri, taraflar arasında yapılan ortak mutabakatname ile feshedilmiştir. 


Bunun sonucu olarak taraflar bahsi geçen sözleşme kapsamında doğmuş veya doğacak tekmil hak ve taleplerinden kayıtsız ve şartsız feragat etmişler ve birbirlerini kat'i olarak ibra etmişlerdir.


Bu Özel Durum Açıklaması ertelenmiş bir açıklama olup,  fesih mutabakatnamesi  ilgili tarihte Şirketimizce imzalanmadığı için erteleme kararı...