26 / 04 / 2024

çin 2020 gayrimenkul yatırımları 

çin 2020 gayrimenkul yatırımları 

Çin Ulusal İstatistik Bürosu'ndan (NBS) yapılan açıklamaya göre; ülke genelinde Ocak-Kasım döneminde gayrimenkul yatırımları yüzde 6,8 arttı. 

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Çin'de gayrimenkul şirketlerine en az 220 milyar yuan kredi verilecek!

Çin'in büyük kamu bankalarının gayrimenkul geliştirme şirketlerine en az 220 milyar yuan yeni kredi vereceği açıklandı.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Çin'de gayrimenkul sektörü için kurtarma planı başlıyor! 44 milyar dolarlık gayrimenkul fonu kurulacak!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu boykotun ardından ülkedeki emlak sektörünün çözülmesi için yeni bir adım atıldı. İŞte yeni planın tüm ayrıntıları...

Çin'deki gayrimenkul yatırımlarının yavaşlaması ekonomik toparlanmayı etkiledi!

Çin'in ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın, gayrimenkul yatırımlarındaki yavaşlama ile ilgili olduğu belirtildi.

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

IMF: Çin’de gayrimenkul sektörünün riskleri kontrol altına alınabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'de gayrimenkul sektöründen kaynaklanan risklerin kontrol altına alınabileceğine dikkat çekti.

Çin'deki gayrimenkul krizi ekonomiye yansıdı!

Çin'de üçüncü çeyrek büyüme verileri dünyanın en büyük ikinci ekonomisiyle hayal kırıklığı oluşturdu. Çin'deki gayrimenkul krizi ekonomiyi de olumsuz etkiledi.

Çin'de gayrimenkul depremi: Fantasia tahvil işlemlerini durdurdu!

Çin'de gayrimenkul sektörü büyük kriz yaşıyor. Evergrande'den sonra Fantasia da tahvillerini ödeyemiyor. Şangay Borsası tedbir olarak Fantasia'nın tahvil işlemlerini durdurma kararı aldı. 

Çin'in gayrimenkul devi iflas ederse piyasalar nasıl etkilenir?

Çin'in dev gayrimenkul şirketlerinden biri olan Evergrande'nin içinde olduğu mali kriz piyasalarda tedirginliklere neden oldu. Peki Çin'in gayrimenkul devi iflas ederse piyasalar nasıl etkilenir?

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Şehir hastaneleri için 2020'de 8.7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödendi!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastaneleri için 2020’de müteahhitlik şirketlerine 8,7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödedi.

çin 2020 gayrimenkul yatırımları  Haberi

çin 2020 gayrimenkul yatırımları 

Çin 2020 yılı gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Steelorbis'te yer alan habere göre; Çin Ulusal İstatistik Bürosu bu yıl  gayrimenkul sektöründe yapılan toplam yatırımın yüzde 6.8 artış yaşadığını ve 1,98 trilyon dolara ulaştığını açıkladı. Bu artış  yılın ilk on ayındaki artışa göre  0,5 puan daha fazla oldu. Sonuçlar ülke genelinde gayrimenkul sektöründe iyileşmenin devam ettiğini gösterdi. 

Yılın ilk on bir ayında gayrimenkul satışları yıllık bazda yüzde 1,3 artarak, sektörde iyi seviyede satış yapıldığının göstergesi oldu. Yılın Ocak-Kasım döneminde Çin’de satılan ticari gayrimenkul alanı, yıllık yüzde 1,3 artışla toplamda 1,51 milyar metrekare oldu. Bu artış, yılın ilk on ayında kaydedilen artış oranına göre 1,3 puan daha fazla oldu.

Ocak-Kasım döneminde Çin’deki inşaat faaliyetleri, yılın ilk on ayında kaydedilen artış oranına göre 0,2 puan...