25 / 04 / 2024

çin yıkım

çin yıkım

Çin'de binaların bulunduğu alanda eski bir binanın yıkımı için de çalışma yapılmıştı. Hazırlıklar bitmeden bina kendiliğinden yıkıldı. O anlar cep telefonu kameralarına kaydedildi.

Çin'de yıkılmayan ev molozların arasında kaldı!

Çin'de evini yıktırmak istemeyen ev sahibi ile inşaat firması arasında anlaşmazlık çıktı. Ev sahibi evini yıktırmamak için direndi inşaat firması ise evin etrafındaki çalışmalara başladı.

Çinli kadın evini yıktırmayınca plaza projesi yarım kaldı!

Çin'in Ruian bölgesinde yaşayan Zheng Meiju adlı kadın, kendisine teklif edilen parayı beğenmeyince evinden çıkmadı. Çinli kadın evini yıktırmayınca plaza projesi de yarım kaldı...

Chongqing'in simgesi iki bina aynı anda yıkıldı!

Çin'in güneyinde bulunan Chongqing kentinin uzun yıllar simgesi olan iki çok katlı bina aynı anda saniyeler içinde enkaz yığınına döndü

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Gökçeada'daki Masi Otel'e yıkım kararı!

Gökçeada ilçesi eski Bademli köyünde yapılan Masi Otel, sit alanı sınırları içerisinde olduğunu ve arazinin kullanım özelliğinin bozulması sebebiyle dava üzerine dava açıldı. Dava sonucunda otel için yıkım kararı çıktı

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Rize'de 665 bina için yıkım kararı!

Rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında 665 yapı için yıkım kararı alındı. 

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

çin yıkım Haberi

çin yıkım

Çin'de binaların bulunduğu alanda yıkım çalışması yapılıyordu. Hazırlıklar bitmeden bina kendiliğinden yıkıldı. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

CNN Türk'te yer alan habere göre, Çin'in Hubei bölgesinin başkenti Wuhan'da bir bina, yıkım hazırlıkları tamamlanmadan çöktü.

Dev blokların bulunduğu alanda yapılacak yıkım çalışmaları tamamlanamadı. Eski bina hazırlıklar tamamlanmadan kendiliğinden yıkıldı. Binanın hemen yanındaki yol trafiğe kesilmemişken, üstelik vatandaşlar da alanın çok yakınındayken. O anlar çevredekilerin telefonlarına yansıdı.

Binanın yıkılmasıyla bölgede beton yığını oluştu. Olay sonucunda herhangi bir yaralanma...