19 / 04 / 2024

çinde en yüksek gökdelen

çinde en yüksek gökdelen

Hunan eyaleti Changsha şehrinde yüksekliği 838 metre olacak olan Sky City adlı gökdelenin temeli törenle atıldı. 1,05 milyon metrekarelik alana sahip olacak olan kulenin inşaatı 2014 Nisan'ında bitecek...

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Yuan 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştı!

Çin tarafından yurt içinde fiyatlandırılan Yuan'ın dolar karşısındaki değeri, toparlanmadaki farklılıklar nedeniyle 2018'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Bireysel nitelikli kredilerde en yüksek artış konut kredilerinde oldu!

TBB Risk Merkezi aylık bülteninin temmuz sayısı yayımlandı. Bireysel nitelikli kredi ve kredi kartları içinde en yüksek artış yüzde 21 ile konut kredilerinde gerçekleşti.

Bireysel kredilerde en yüksek artış yüzde 14.6 ile konutta!

Finans sektöründe batık krediler 16.7 milyar artttı. Toplam 68 milyar lirayı bulan batık kredinin 21.8 lirasını tahsil edilemeyen bireysel krediler oluşturuyor. Bireysel nitelikli kredi ve kredi kartları içinde en yüksek artış yüzde 14.6 ile konut kredilerinde gerçekleşti.

En yüksek kira gelirine sahip semt yine Esentepe oldu!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre, metrekare fiyatları baz alındığında 22 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu.

Regnum Sky Tower Ankara' nın en yüksek iş merkezi olacak!

Ankara'nın en yükseği olacak Uzaltaş ve Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower'ın 150 metrelik yüksekliğiyle tamamlandığında Başkentin en yüksek iş ve yaşam merkezi olacağını belirtti.

Edirne'de nehir debileri son 7 yılın en yüksek seviyesinde!

Nehirlerin debilerinin son 7 yılın en yüksek seviyesine ulaştığı bildirildi. Şehirde Tunca ve de Meriç köprüleri girişinde biriken sular da debi yükselmesine bağlı olarak artıyor.

Beylikdüzü bölgesinin getirisi en yüksek projesi Makyol Yaşam'da kampanyalar devam ediyor!

Dünyanın ilk 225 taahhüt firması içinde yer alan Makyol İnşaat'ın 'YÜZDE 100 EV' konseptiyle oluşturduğu Makyol Yaşam projesinin Beylikdüzü bölgesinin getiri potansiyeli en yüksek projesi olması öngörülüyor.

Ofiste en yüksek kira Esentepe’de!

Reidin Ofis Kira Endeksi üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, metrekare fiyatları baz alındığında 22 ofis bölgesi içinde Esentepe, en yüksek kira değerine sahip bölge oldu. Ofis alanında en düşük kira bedelinin ise Kavacık ve Pendik’te olduğu ortaya çıktı.

Harcamada en yüksek pay konut ve kiraya ayrıldı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun ''Hanehalkı Tüketim Harcaması'' araştırmasına göre 2013 yılında tüketim amaçlı yapılan harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 25 ile konut ve kira aldı.

Tüketim harcamalarında en yüksek pay konut ve kiranın!

Türkiye genelinde 2013 yılında hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 25 ile konut ve kira alırken, harcamaların yüzde 19,9'u gıda ve alkolsüz içeceklerden oluştu.

çinde en yüksek gökdelen Haberi

çinde en yüksek gökdelen


Hunan eyaleti Changsha şehrinde yüksekliği 838 metre olacak olan Sky City adlı gökdelenin temeli törenle atıldı.  1,05 milyon metrekarelik alana sahip olacak olan kulenin inşaatı 2014 Nisan'ında bitecek. Sky City, şu anda Dünya'mn en yüksek binası olan Dubai'deki Burç Halife'den 10 metre daha yüksek olacak. Birincilik unvanım ise elinde sadece 3 yıl tutabilecek. Suudi Arabistan'da yapılan ve 2017'de bitecek olan Kraliyet Kulesi, 1000 metre olarak planlandı. 


Yeni Şafak...