29 / 03 / 2024

çine belediyesi arsa fiyatları

çine belediyesi arsa fiyatları

Mülkiyeti Çine Belediye Başkanlığı'na ait olan tarla ve zeytinlik niteliğinde olan 3 arsa 5 milyon 500 bin TL bedelle ihale ediliyor.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Belediye'den satılık 3 arsa! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Gümüşhane Kelkit Belediyesi, arsa alacaklara müjdeyi verdi. Gümüşhane Kelkit'te yer alan 3 adet arsa satışa sunuldu. Peki Kelkit Belediyesi'nin satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? 

Manavgat belediyesi arsa ve arazi satacak! Yazlık ilçeye yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan arazi ve arsaları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

O belediyeler birçok araziyi satılığa çıkardı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi; arsa, lojman ve sağlık alanını satışa çıkardı. Belediye, çevredeki yoğun betonlaşma sebebiyle park alanı olarak düzenlenmesi gereken, içinde pek çok yetişkin meyve ağaçlarının olduğu araziyi satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 16 Ağustos tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Edremit Belediyesi arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Süphan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

çine belediyesi arsa fiyatları Haberi

çine belediyesi arsa fiyatları

Çine Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Çine Belediyesine ait aşağıda tapu kaydı, niteliği ve diğer özellikleri belirtilen taşınmazlar 03/08/2016 tarihine tesadüf eden Çarşamba günü saat 14:00’de başlayarak 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a (Kapalı Teklif Usulü) maddesine göre Belediyemiz Hizmet Binası Toplantı Salonunda Belediyemiz Encümeni huzurunda satışı yapılacak.


1 - İhaleye katılacak olanlardan istenecek belgeler;

a) Kanuni İkametgah Belgesi

b) Kimlik Fotokopisi

c) Belediyeye günü geçmiş borcu olmadığına dair belge

d) İhale dosya ücretinin yatırıldığına dair Makbuz ve Geçici Teminatın yatırıldığına Makbuz, Dekont veya Teminat Mektubu

e) Gerçek veya Tüzel Kişi adına vekaleten ihaleye girecek olanlar Noter Onaylı vekaletname ve imza sirküsü

2 - 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6ncı maddesinde belirtilen kişiler ve Çine Belediyesine günü geçmiş borcu olan gerçek veya tüzel kişiler ihaleye katılamazlar.

3 - İhale ve...